Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szeretnék már babát, de...

Szeretnék már babát, de undorodom a szoptatás gondolatától. Ez idővel változik majd? Volt már valaki, aki hasnonlóan érzett?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Mi is szeretnenk babat, viszont nemcsak a szoptatas gondolatatol iszonyodom, hanem, hogy bennem van es novekszik egy onallo eloleny es ott mocorog, rugkapal... Nem tudom, mi lesz :))
2018. aug. 2. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
Én is kivoltam a gondolattól hogy szopizzon a babám, annyira idegennek éreztem ezt az egész dolgot hogy szinte eltökéltem, hogy nem fogom szoptatni mert tápszeren is tökéletes gyerek lesz belőle. Meg is vettem a tápszert itthonra aztán végül soha nem bontottam ki ugyanis az első pillanattól olyan ügyesen szopizott a kislányom, tejem is volt bőven és nem is fájt egyáltalán soha nem úgy mint ahogy sokaktól hallom. Imádom őt nézegetni közben és ölelgetni, tényleg egyszerűen imádok szoptatni az a helyzet. :) Ráadásul végtelenül praktikus és egyszerű.
2018. aug. 2. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
En sem tudom mi lesz. Tisztaban vagyok vele, hogy a szoptatas a vilag legtermeszetesebb dolga, de nekem valahogy a melleim, a mellbimboim eleg erosen a szexualitassal vannak osszekapcsolva es valahogy eleg beteg dolognak erzem, hogy a gyerekem bekapja.
2018. aug. 2. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
13# jelenleg én igy érzem. És az is furcsa, hogy még ha szülés után ez átváltozik bennem, akkor utána milye lesz a szex? Hogy már két szerepe van a mellemnek. Ez elég lehangoló.
2018. aug. 3. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

13-14. A hüvelyeteket is szexre használjatok, az nem fura hogy onnan jön ki a baba?

Amúgy azért érzitek így mert túlszexualizált vilagban élünk. A reklámok, vígjátékok is ALAP hogy tartalmaznak szexuális utalásokat, sőt már néhány rajzfilmben is látom! Ezért nem csoda ha egy nő a mellét csak szexjátéknak tudja elképzelni holott nem csak az.

2018. aug. 3. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

13,-14.

Legfeljebb a szopizásnál izgalomba jössz! Ennek nincs látható jele! És tényleg,a hüvely is több funkciós.Sőt,a himvessző is több funkciós.Még sem undorodtok tőle.Ez így lett kitalálva.

2018. aug. 5. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindig olyan érzékeny volt, hogy el sem tudtam képzelni, hogy ne essen kellemetlenül, mikor valaki akár 30percen keresztül is nyüstöli :D

Aztán megszületett kislányom, közel 12óra múlva kihozták mellém és a világ legtermészetesebb dolgává vált, hogy ő szopizik :)

Mivel az elején a tejbelövellés miatt eléggé meg tudott duzzadni a mellem, konkrétan jólesett amikor kiürítette :)

A szilikonos bimbóvédő sokat segíthet majd neked is az elején, azt már a kórházba is viheted, nekünk engedték. Meg masszírozd sokat majd, az segít ;)

2018. aug. 6. 08:47
 18/18 Nereida3 ***** válasza:
0%
Nekem is fura volt a gondolat először. De mikor olyan beleéléssel eszik, hogy a szemei is fennakadnak, vagy éppen a te szemedet keresi, közben simogat, az a Világ legcsodálatosabb dolga szerintem. Neki is kell a kontaktus, a meghizzség ahhoz, hogy megnyugodjon. Persze, lehet tápszert adni, ha muszáj, csak éppen ők sokkal betegesebbek egész életükben... Az enyém 16 hónapos, még szopik, és egyszer sem volt beteg. Cumisüvegből is lehet etetni, de mire lefejed meg odaadod, az kétszer annyi idő, plusz ha sok tejet fejsz, az garantál ínhüvelygyulladást okoz, amúgy meg a mellett sokkal jobban nyüstöli, mint a gyerek...
2018. aug. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!