Mit tegyek, ha undorodom a szoptatástól?
Már kicsikoromban is amikor voltunk vendégségbe, és szoptatott az egyik női rokon, már akkor is undorítónak tartottam a szoptatást. Öklendeztem és egyszer hánytam is. Amikor meglátok az utcán egy nőt, aki szoptat, hiába takarja magát és hiába nem akarok rágondolni, de elképzelem, hogy ott a melle a baba szájában, és elkap a hányinger.
Azt hittem, hogy ha majd az én gyerekem megszületik, akkor majd "kinövöm", de nem. Ugyanolyan undorító, és öklendeznem kell. Hiába nem nézek oda, akkor is öklendezek. És megláttam magam a TV képernyőjében tegnap, és megint hánytam. Ez volt a második hányás.
Én értem, hogy természetes dolog, de a menstruációs vér is természetes, mégis undorító.
Mennyi idős a pici?
Egyébként boldog anya, boldog baba. Ha végül a tápszeres táplálás mellett döntesz, akkor sem történik semmi.
:(
Ne csináld ezesetben, még mindig jobb a tápszer, mintha a gyerek fölött okádnál. :)
Nyilván tápszer lesz a megoldás, viszont nagyon nem normális ilyen szintű undor
Pszichológus, pszichiáter tud segíteni a témában..
Ennek szerintem pszichés háttere van, anyukáddal a kapcsolatod vagy más nőiességgel kapcsolatos dolgok. Pszichológus, pszichiáter szerintem is segíthet.
Egyébként le a kalappal előtted, hogy ilyen érzések mellettis szoptatod a babát.
Hidd el, senkinek nincs köze hozzá, mivel táplálkozik a babád. Én más (súlyos) okból döntöttem úgy, hogy nem szoptatok. Ha szeretnéd tudni, kérdezz privátban.
Az előtejet muszáj megadni, az nagyon nagyon kell neki. Aki akadékoskodik, azt meg elküldöm a jó anyukájába. Aki úgy dönt, hogy nem szoptat, sajnos el kell viselnie a szoptatásnácikat és sajnos családon belül is vannak bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!