Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Migrénes fejfájással szenvedek...

Migrénes fejfájással szenvedek 2 napja. Van egy 8 hónapos babám. Viszont ma bevettem egy Flector port. Ugye nem lehet baja tőle? Nagyon félek hogy bajt csináltam és már megbántam hogy bevettem. De vissza csinálni nem tudom. Cicin alszik csak el.

Figyelt kérdés

tegnap 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Egytől nem lesz semmi baja, mert bár a tejben kiválasztódik ez a gyógyszer, de minimális mennyiségben és az is elhúzódik egy darabig, és inkább csak óvatosságból írják rá, mert nem tesztelte a gyártó babákon és nem vállalja a felelősséget.

De máskor előbb olvasd el az alkalmazási előiratot a dobozból vagy keress rá a neten, ahol minden gyógyszerről megtalálod az infót.

tegnap 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a hatóanyaga teljesen biztonságos szoptatás szempontjából. Az e-lactancia oldalon le tudod csekkolni, hogy bevehető-e az adott gyógyszer.
tegnap 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!