Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány csomag hány darabos...

Hány csomag hány darabos pelenka fogyott az 1-es méretből?

Figyelt kérdés
Rendelni készülök pelust a babának, amolyan "próbacsomag", amiben libero, 2féle pampers, huggies pelus van, közel 200db összesen. Kell ennyi 1es méretből? nem akarom hogy a nyakamon maradjon egy csomó:)
2022. jún. 1. 19:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Kórházban is kettes pelust adtak már, nem volt olyan nagy, csak talán magasabb a dereka, ami kifejezetten jól jött a kakiknál.

Otthonra vettem egyes pelenkát próbaképp, napi 10 fogyott, talán 2 hétig használtuk, de alig vártam hogy elfogyjon, jobb volt a kettes. Pampers prémium Care és libero volt amit próbáltunk, és kaptunk valamilyen sajátmárkásat is pár darabot ami megmaradt baratnőméknél. A liberotól rosszul voltam, annyira vegyszer szaga volt. Amit kaptunk az nem szívta a nedvességet rendesen és kemény tapintása volt. Maradtunk a pampers prémium Carenél, az nagyon szuper.

2022. jún. 1. 20:43
 12/17 A kérdező kommentje:

igen, a pelenka.hu-ról szerzem be a cuccokat én is.

egy 44db-os 1es csomagot kaptam sógornőmtől, illetve amiket összeszedtem ajándékcsomagokat, azokban is voltak pelenkák:

- 3db 1es tescos premium

- 4db 1es bamboo

- 5db 1es libero touch

- 9db 2es libero touch

- 2db 2es babydream

tehát összesen van 56db 1es pelus. szerintetek akkor már ne is vegyek 1eset, elég ha 2eset veszek?

2022. jún. 1. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem vennék már.A kislányom ma 6 hetes,már a 3-ast használjuk,4900g most,3390g-mal született.
2022. jún. 1. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem már ne vegyél egyest, ennyi elég lesz. Vegyél kettest, és látni fogod hogy mekkora a különbség. Ha túl nagy lenne a picurra, akkor még mindig be lehet később is szerezni egyest.
2022. jún. 1. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Érdekes mi sokáig használtuk az 1es pelust pedig 3500gr 55 cm szuletett a fiam, talán két hete váltottunk kettesre 6 hetesen 4780 gr sulynal. Mondjuk mi úgy néz ki a 2 méretet nőttünk ki pikkpakk, mert már kicsi 😂
2022. jún. 2. 04:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy csomag mülleres és egy csomag dm-es ment el, utána már 2es méretet vettünk.
2022. jún. 2. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egy nagy csomag (78 db) Pamperst vettem elsőre. Vittem be belőle a kórházba is. Azóta kaptunk 2 kis csomagosat, az elfogyott, meg kaptunk 2 nagy csomagosat megint. Most lesz 3 hetes a fiam, még bőven jó rá ez a méret.
2022. jún. 2. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!