Hány csomag hány darabos pelenka fogyott az 1-es méretből?
Kórházban is kettes pelust adtak már, nem volt olyan nagy, csak talán magasabb a dereka, ami kifejezetten jól jött a kakiknál.
Otthonra vettem egyes pelenkát próbaképp, napi 10 fogyott, talán 2 hétig használtuk, de alig vártam hogy elfogyjon, jobb volt a kettes. Pampers prémium Care és libero volt amit próbáltunk, és kaptunk valamilyen sajátmárkásat is pár darabot ami megmaradt baratnőméknél. A liberotól rosszul voltam, annyira vegyszer szaga volt. Amit kaptunk az nem szívta a nedvességet rendesen és kemény tapintása volt. Maradtunk a pampers prémium Carenél, az nagyon szuper.
igen, a pelenka.hu-ról szerzem be a cuccokat én is.
egy 44db-os 1es csomagot kaptam sógornőmtől, illetve amiket összeszedtem ajándékcsomagokat, azokban is voltak pelenkák:
- 3db 1es tescos premium
- 4db 1es bamboo
- 5db 1es libero touch
- 9db 2es libero touch
- 2db 2es babydream
tehát összesen van 56db 1es pelus. szerintetek akkor már ne is vegyek 1eset, elég ha 2eset veszek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!