Egy 8800grammos babanak melyik pelenkat vegyem inkabb?
Figyelt kérdés
3-as meret 6-11kg-ig
4-es meret 9-15kg-ig
BUGYIPELENKA! ha ez szamit valamit!
6-11kg ig probaltam kb egy hete de egyszer nagyon atazott
Tudnatok segiteni?
2022. máj. 31. 06:45
1/9 anonim válasza:
Nekünk mindig az jött be, hogy amint lehetett, átváltottunk a következő méretre. Így én a helyedben már vennem a négyes méretet.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2022. máj. 31. 07:27
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor kiprobalom a nagyobbat viszont bugyipelus nem fog lecsuszni? Sajna tapasztaltlan vagyok elso babas anyuka :)
2022. máj. 31. 07:28
4/9 anonim válasza:
Nem, nekünk a bugyi fazon egy megváltás volt, mert a hagyományos, nadrág fazont már egyszerűen nem tudtam egy idő után rendesen ráadni, annyira mozgott a gyerek, és mindenhol kifolyt. A bugyipelust meg csak felhúzod, rá fogok szorulni szépen a derekára.
5/9 anonim válasza:
Mindenképp a 4eset, nem fog lecsúszni :) a bugyipelust amúgy is mindig előbb kell leváltani legalábbis az én tapasztalataim szerint
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyom szepen koszonom❤️ Akkor veszek neki 4-est.
Nekem is az a tapasztalatom hogy sokkal jobb a bugyipelus mint a kapcsos az alol mindig elmaszik elugrik kislanyom katasztrofa mire ra adom😂
Lehet akkor a 3-as meret azert azott at mert ideje valtanunk :) koszonom :)
2022. máj. 31. 10:29
7/9 A kérdező kommentje:
Most nezem amit hasznalunk bugyipelus libero up&go a kovetkezo meret az 5-os lenne de az 10-14kg ig van
Az se lenne nagy?:/
2022. máj. 31. 10:38
8/9 anonim válasza:
A liberot nem ismerem, illetve használtunk egy csomaggal de én azt nem szerettem, abból nekünk is sokszor kifolyt. Pampers szerintem sokkal jobb :)
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 🥰
2022. máj. 31. 17:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!