Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 8800grammos babanak...

Egy 8800grammos babanak melyik pelenkat vegyem inkabb?

Figyelt kérdés

3-as meret 6-11kg-ig

4-es meret 9-15kg-ig

BUGYIPELENKA! ha ez szamit valamit!

6-11kg ig probaltam kb egy hete de egyszer nagyon atazott

Tudnatok segiteni?

2022. máj. 31. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk mindig az jött be, hogy amint lehetett, átváltottunk a következő méretre. Így én a helyedben már vennem a négyes méretet.
2022. máj. 31. 06:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2022. máj. 31. 07:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor kiprobalom a nagyobbat viszont bugyipelus nem fog lecsuszni? Sajna tapasztaltlan vagyok elso babas anyuka :)
2022. máj. 31. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, nekünk a bugyi fazon egy megváltás volt, mert a hagyományos, nadrág fazont már egyszerűen nem tudtam egy idő után rendesen ráadni, annyira mozgott a gyerek, és mindenhol kifolyt. A bugyipelust meg csak felhúzod, rá fogok szorulni szépen a derekára.
2022. máj. 31. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp a 4eset, nem fog lecsúszni :) a bugyipelust amúgy is mindig előbb kell leváltani legalábbis az én tapasztalataim szerint
2022. máj. 31. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyom szepen koszonom❤️ Akkor veszek neki 4-est.

Nekem is az a tapasztalatom hogy sokkal jobb a bugyipelus mint a kapcsos az alol mindig elmaszik elugrik kislanyom katasztrofa mire ra adom😂

Lehet akkor a 3-as meret azert azott at mert ideje valtanunk :) koszonom :)

2022. máj. 31. 10:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Most nezem amit hasznalunk bugyipelus libero up&go a kovetkezo meret az 5-os lenne de az 10-14kg ig van

Az se lenne nagy?:/

2022. máj. 31. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
A liberot nem ismerem, illetve használtunk egy csomaggal de én azt nem szerettem, abból nekünk is sokszor kifolyt. Pampers szerintem sokkal jobb :)
2022. máj. 31. 12:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 🥰
2022. máj. 31. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!