Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bunkóság a részemről hogy azt...

Bunkóság a részemről hogy azt érzem nem való nekem az apaság?

Figyelt kérdés

Egy két éves kisfiam van,de egyre jobban érzem azt hogy nem való nekem az apaság. Ahogy nő egyre több a probléma vele egyre több odafigyelést igényel, én meg egy húzós nap után nem mindig érzem azt hogy ahhoz kedvem lenne hogy vele foglalkozzak, legutóbb is annyira fáradt voltam hogy elaludtam játék közben vele.

Feleségem aki otthon van vele sokkal jobban bírja a strapát.

Múltkor felhozta hogy lesz e kistestvér én meg őszintén elmondtam neki hogy én nem szeretnék több gyereket mert ez az egy is nagy felelősség számomra, hogy megadjak neki mindent és próbáljak jó embert faragni belőle. Nem érzem azt a varázst amiről pár haverom beszámolt hogy mennyire örülnek hogy apák.

35/F

2022. máj. 30. 17:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem akarsz kettőt, nincs semmi baj. Csak a meglévőt lásd el.
2022. máj. 30. 17:27
 12/44 anonim ***** válasza:
45%

De mit nem bírsz rajta? Egy két éves gyerekkel még nincs olyan veszett sok baj. Olyankor ráadásul extra aranyosak is.

Teher a játszás? Vagy nem szereted fürdetni? Nem tudod pelenkázni? Vagy mi nem jó?

Az enyém is ekkora, én imádom, mindig alig várom, hogy hazaérjek hozzá.

2022. máj. 30. 17:27
 13/44 anonim ***** válasza:
87%

Még csak 2, jah, hol van még a neheze??? :DDDDD

Nem kell 2 gyerek, az 1 is sok!

2022. máj. 30. 17:30
 14/44 anonim ***** válasza:
20%
Minek csináltad meg? Csak a gyereket sajnálom... Vagy azért csináltad meg, mert bekajáltad a rózsaszín maszlagot, miszerint a gyerek majd gyönyörű álommá változtat mindent? Írt ide ki anno egy nő is ilyen, gyereket szült, mert elhitte anyósnak, hogy rózsaszín habos-babos mese fog jönni, ehelyett koppant.
2022. máj. 30. 17:40
 15/44 anonim ***** válasza:
24%
De konolyan, mi a nehéz? Egy két évessel még semmi baj nincs.
2022. máj. 30. 17:42
 16/44 anonim ***** válasza:
84%
Tök mindegy. Kimondja, amit kb. minden második ember érez. Hogy gyereket vállalni szívás, és ezt nem fogjuk fel előre, csak akkor, amikor már késő. Aztán ha ki mered mondani, hogy cumi és ha visszacsinálhatnád, nem csinálnád, akkor kiterelnek a főtérre és dobják rád a követ :P
2022. máj. 30. 17:44
 17/44 anonim ***** válasza:
26%
16.: Aki felelőtlenül vállalja úgy, hogy nem is akarja annak igen, szívás. Van akinek nem az. Ő minek csinált? Nem, az nem indok, hogy társadalmi nyomasztás, felnőtt embert nem lehet nyomasztani, mert egyik fülén be, a másikon ki. Vagy a kútba is ugrik, ha azt mondják? Egyedül a gyereket sajnálom.
2022. máj. 30. 17:52
 18/44 anonim ***** válasza:
87%

Istenem a sok véranya... A kérdező írja, hogy nem az árokpartra dobja a gyereket, hanem fel fogja nevelni. Senki sem tudja előre, hogy milyen lesz gyerekkel. Egy pszichológus am jól jöhetne. Tudom, hogy a szülés utáni depresszióban a hormonok is benne lehetnek, de egy férfinek is lehet szerintem hasonló. Kérj segítséget mindenképp.

A második gyerekre meg szerintem nem a válasz. Ha szakember helyrerak, akkor el lehet rajta gondolkozni, de jelen szituban semmi szükségetek erre. Előbb tanulj meg az első gyereknek jó apja lenni.

2022. máj. 30. 17:54
 19/44 anonim ***** válasza:
13%
Hol látsz itt véranyaságot (amúgy is már divatjamúlt szó)? Nem kellett volna gyereket vállalnia, ez tény. Gyerek nélkül mondom ezt.
2022. máj. 30. 17:59
 20/44 anonim ***** válasza:
21%
16, neked pl mik a nehézségeid?
2022. máj. 30. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!