Anyával-apával való közös fürdés? Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
1 éves gyerek anyával fürdik de vannak akik szerint nem higiénikus...2022. máj. 24. 10:44
31/36 anonim válasza:
Mi együtt fürdünk az 5 hónapossal, egyszerűen azért, mert imád nagy vízben lubickolni, viszont a kádon kívülről marha nehéz tartani és közben fürdetni. Teljesen alap és magától értetődő volt, hogy a fürdetés előtt lezuhanyzunk, nem ülünk be a napi koszban a gyerek mellé, illetve lehet túlzásba visszük de felveszünk fürdőruhát/fürdőnadrágot. Itt a cél a gyereknek jó élményt szerezni, nem az együtt tisztálkodás. Egyikünk a kádban fogja, míg a másik tisztítja, majd lubickol, kalimpál még kicsit, nagyon élvezi, kis babakádban nem ugyanaz az élmény.
33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ .
Igen előtte én is lezuhanyzom. Én is érzem magamon a "napi koszt" így nem szeretnék a gyerekemmel fürödni. Na meg a fürdőruha alját is felveszem. :) de volt olyan ismerősöm aki a gyerekkel fürdött előtte nem zuhanyzott meg semmi. De van olyan ismerősöm is aki egyáltalán nem fürödne a gyerekével..
2022. máj. 24. 21:50
34/36 anonim válasza:
Ahogy lejött itt a leírásokból, egyesek milyen szutykosak alapból, én is azt támogatom, hogy inkább ne fürödjetek a kölykökkel. Nem kell a gyerekeknek rossz példát látniuk.
Seggvíz... uram atyám!
35/36 A kérdező kommentje:
Mivan ?!
2022. máj. 24. 22:49
36/36 anonim válasza:
A fürdés túl intim? Az meg van, hogy mi a szoptatás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!