Véleményed? Tapasztalataid? Normális a fürdés közben bejárkálni? Szülők vagy gyerekek?
Az attól függ, hogy zavarja - e azt, akihez bemennek. Vannak családok, ahol ez természetes és senkit sem zavar. Ott nem gond. Ha viszont valakire akarata ellenére nyitnak, az NEM normális.
Persze azért ezen felül az illem továbbra is megkívánja, hogy ne csak kib*sszuk az ajtót. Illik mondjuk kopogni.
Ahány ház annyi szokás, az a baj, ha nem egységes a működés.
Nálunk nem volt ebból gond, az ajtóban volt kulcs, ha valaki nem akarta, hogy zavarják becsukta. De ez a túlzott szemérmeskedés szerintem tiszta hülyeség, menjetek el bármely külföldi országba, a szaunába is puccosan lehet bemenni, mindenki megnéz. Tesómék Finnországban laknak, és a nem okoz senkinek sem problémát ott sem a családnak a közös szauna sem hetente többször. A legtöbb országban még törölközőt sem vihetsz be! Akkor otthon én nem is értem mit kell aggodalmaskodni. Bár ehhez biztos olyan család is kell. De nálunk sosem erőltették. Persze mindannyiunknak volt szégyellős korszaka, de a többiek hozzáállása, sokat oldott a helyzetemen, és beláttam, hogy pont a családom előtt nem fogok szégyellősködni.
Szóval minket otthon a családban nem neveltek szemérmeskedésre, de mindenkinek megvolt a joga elbújni a többiek elől, és aki ebbe szexuális gondolatokat lát bele, az a pervez, hisz ez jár a fejébe.
KULCS A ZÁRBA = PRiVÁTSZFÉRA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!