Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyával-apával való közös...

Anyával-apával való közös fürdés? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
1 éves gyerek anyával fürdik de vannak akik szerint nem higiénikus...
2022. máj. 24. 10:44
1 2 3 4
 11/36 Derjaderja ***** válasza:
15%

Nálunk nem fér bele sem tisztasági sem intimitás szempontból.

Mi pl a párommal sem használjuk ugyanazt a fürdőszobát (nyilván mert 2 van, ha 1 lenne, muszáj lenne).

Egyszer még baba korában fürdött a lányunkkal, de nagyon undorító és beteg dolognak tűnt akkor mindkettőnk számára plusz a gyerek sem szerette.

Őszintén szólva én a strandon való együtt fürdésre sem vagyok oda.

2022. máj. 24. 14:20
 12/36 Derjaderja ***** válasza:
26%
7. Mért öltöznek vki a gyereke előtt? Oké, 1-2 évig az anya néha râkényszerül, hogy szemmel tartsa őket, de utána már a gyerek úgysem jöhet be a fürdőbe ha ott tartózkodik a szülő. Meg lehet akkor az öltözködést is ejteni. A pár sem illik igazán, hogy egymás előtt öltözzön.
2022. máj. 24. 14:22
 13/36 anonim ***** válasza:
60%
Beteg dolog a saját babáddal fürödni? Ezekből lesznek az olyan kamaszok akik hülyeséget csinálnak mert fogalmuk sincs mi a szex, mert prűdek a szülők erről beszélni. Mi átoltozunk a kislányom előtt és persze nem lóbáljuk az arcába,de ha majd véletlenül ránk nyit nem akadunk ki.ettol nem lesz lelki törése , ellenben ismerősöm olyan prűd családban nőtt fel hogy lassan 40 évesen még mindig szűz mert fél a lányoktól...
2022. máj. 24. 14:29
 14/36 Derjaderja ***** válasza:
55%

Nálunk még nem öltöztek előttem a szüleim, sose láttam az apám igéjét, mégis teljesen átlagos életkorban vesztettem el a szüzességét, átlagos számú partnerem volt és szerelmi kapcsolatba születtek a gyerekeim.

Nem ezen múlik.

Igen, undi hogy ott van a baba a fickó meztelen micsodájával egy vízben.

2022. máj. 24. 14:33
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne undi? A saját gyereke,nem izgatja föl vagy ilyesmi. Így születtünk ez a természetes. Én láttam csaladtagjaimat pucéran ( szülők atoltoztek, egyszer meg véletlenül rányitottam a nagybátyámra) semmi bajom nem lett, sőt jót nevettünk néha a "bakikon". Ha valaki ilyet bélelt abba ha furdeti a gyerekét, na AZ a beteg.
2022. máj. 24. 14:37
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
Belelát akart lenni
2022. máj. 24. 14:38
 17/36 Derjaderja ***** válasza:
83%
Nem látok bele semmi szexuálisat.
2022. máj. 24. 14:44
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

11es ,hogy a picsába hoztatok ti ketten egy gyereket 😂😂😂

Ugye nem közösülèssel? Mert akkor marha undorítóak vagytok ám 😂

2022. máj. 24. 14:48
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
*össze..ez lemaradt annyira sokkos állapotba kerültem ,hogy ezt olvastam.😂
2022. máj. 24. 14:50
 20/36 Derjaderja ***** válasza:
37%

Mért ne hoztunk volna? Kettőt amúgy. És nem, nem sötétben.

A személyes tér illetve az illem illezve hozott norma szabályozza ezeket a dolgokat, nem az hogy prűd-e valaki.

Azért mert nem öltözöl a másik előtt még nem leszel kevésbé bevállalós a szexben. Semmi köze.

2022. máj. 24. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!