Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyával-apával való közös...

Anyával-apával való közös fürdés? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
1 éves gyerek anyával fürdik de vannak akik szerint nem higiénikus...
2022. máj. 24. 10:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
38%

Nálunk sem fér bele...

Onnan jött ki?! Ennyi erővel még 20 évesen is üljön be az anyja mellé, mert akkor is ugyan az a lyuk...

Mi pl nem is öltözünk a gyerekek elött. Nyilván bugyi-melltartóban láttak már, de kevesebbe nem.

Ha ettől fejlődik rosszul a szexualitása, na az regen baj...

Én pl láttam anyámat meztelenül. Egész kamasz koromig nyitott ajtónál fürdött. Kb ugyan addig meztelenül aludt, reggelre takaró nélkül. Na nekem ez okozott nagy traumát, ami miatt gyűlölök meztelen lenni (még a férjem elött is).

Az 1 kádban fürdés pedig.. azért egy nőnek is és egy férfinek is vannak testnedvei. Izzadunk, koszosak vagyunk stb... így szamomra is undorító a gondolat, hogy együtt ázzak bármelyik gyerekemmel is.

Ha valaki azt a kérdést teszi fel, hogy a babaruha mosható e együtt a sajátunkkal, vérig van kövezve.. de a közös fürdés, na az jo dolog 🤦‍♀️

2022. máj. 24. 15:02
 22/36 anonim ***** válasza:
35%

Hogy egy csecsemő a szülő leázott koszában, segglevében és lábvizében pancsoljon...baromi higiénikus.

Már csak egy hányás kell bele.

Undorító.

2022. máj. 24. 15:30
 23/36 Derjaderja ***** válasza:
18%

Igen, ezt is szerettem volna írni, hogy még a saját fürdővizével se mos pl hajat vagy arcot az ember (se magának se a gyereknek), sőt, ha mondjuk egy rendes koszos nap van, nyár, izzadás, kert, homok stb, akkor inkább zuhanyzik előtte vagy megmosakodik utána tiszta vízzel is.

Biztos valaki sokkal jobban tiszta, mint mondjuk én, de én simán leülök a Duna-partra pl rövidgatyában, vagy beülök a homokozóba a játszón, néha a kertben is mezítláb flangálok nyáron, vagy tornázom. A gyerekek meg - hát ők még koszososabbak kb a hozzátáplalós/kúszó kortól.

Nem annyira guszti egymás levében ázni, és a hüvelyflóra még popoflóra is releváns ott a fürdőjátekok között.

2022. máj. 24. 15:38
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

Én fürödtem együtt az akkor egy éves lányommal, de nem értem… nem higiénikus? Kicsi a bojler, vagy sokba kerül, ha egy-egy ilyen alkalom előtt az ember vesz egy gyors zuhanyt? Sosem ültem be baba mellé a vízbe a testnedveimmel együtt, koszos lábbal. Nem is értem, miért kéne ehhez piszkosnak lenni?

Élmény volt neki is, nekem is, nem szenvedett el tőle semmilyen traumát, sőt, a mai napig kérné, de már nem fér be mellém (4 éves), így a kistestvérével szokott együtt fürdeni.

2022. máj. 24. 15:38
 25/36 Derjaderja ***** válasza:
24%
A fotelbe se ül az ember olyan gatyában, amivel a buszon ült stb.
2022. máj. 24. 15:41
 26/36 anonim ***** válasza:
66%
Banyek lefürdök előtte. Ehhez nem kell észlénynek lenni,sőt mikor hazajovok egyből leszoktam fürödni így eleve nem ülök koszosan a kádba. Reggel akkor a nyár miatt izzadtan veszed ki a gyereket az ágyból fúúj🤣 ha eleve furának látod hogy apa pucéran van a gyerekkel a kádban, akkor igenis belelátod,beteg...
2022. máj. 24. 15:53
 27/36 anonim ***** válasza:
56%

Nekem nem bujkáltak a szüleim se a nővérem ha öltözött, engem mégis zavart, ha megláttam őket. Semmilyen beteg dologra nem gondoltam egyszerűen zavar mások meztelen testének látványa. Oké, természetes, mégse lehet meztelenül mászkálni az utcán, mert senki nem kíváncsi rá.

A gyerekkel sem tervezek együtt fürdeni sem én, sem a férjem, pedig őt kevésbé zavarja az ilyesmi.

Egyébként a zuhanyzás híve vagyok, higiénikusabbnak tartom sokkal.

Ha valaki akar fürödjön egy kádban a gyerekével, de a testnedvek stb. miatt én előtte lezuhanyoznék mindenképp. Nem hiszem hogy kell neki egy még fel nem ismert hüvelygomba vagy bármi.

2022. máj. 24. 16:02
 28/36 Derjaderja ***** válasza:
40%

26. Munkából hazajövet igen, de én kisgyerekkel vagyok otthon, naponta 4-5x elhagyjuk a házat és megérkezése, nem fürdök minden alkalommal.

Amikor még lezuhanyoztam (amúgy én is azt szoktam), akkor mért engednék ki egy nagy kád vizet újra?

Plusz már bocsánat, de én se akarom q pólókat a gyerekről lejött vízben áztatni. Pici babánál ez persze nem szempont.

Nem látok bele semmit az apával fürdésre, hagyjál már a hülyeséggel, egyszerűen csak nem tetszett hárman közül senkinek. Szerinted azt gondolom, hogy megkívánt egy csecsemőt?!

2022. máj. 24. 16:17
 29/36 Derjaderja ***** válasza:
100%
Mármint a pópómat nem a pólókat. F.ck.
2022. máj. 24. 16:18
 30/36 anonim ***** válasza:
74%
Szimplán bármi rosszat látni ebbe beteg, egészséges lelkületű ember nem gondol bele ennyire hogy testnedv. Miért gyerek kádban fürdik és néha maga kéri hogy egyik szülő társuljon, nem minden este van ez. Ezen megnem fogok spórolni,ez úgyis egy rövid időszak amikor ennyire velünk akarnak lenni, aztán jön a kamaszkor amikor annyit m9ndanak a kérdésedre, hogy semmi.
2022. máj. 24. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!