Anyával-apával való közös fürdés? Kinek mi a véleménye?
Számomra normális dolog.
Ez attól függ kinek mi fér bele. Valaki el se tudja képzelni, hogy ruha nélkül aludjon, valaki meg póló, nadrág, bugyi, boxer.
Nálunk nem fér bele.
Fiunk 3 éves, lányunk 8 hónapos. Egyik sem fürdött soha se velem, sem az apjukkal.
Nekem ez már túl intim szféra...
Ha anya nem fekszik le fűvel-fával (miért tenné?),akkor nyugodtan.
Én is anyával fürödtem kiskoromban,meg a testvéremmel (ketten vagyunk lányok). Nem lett bajunk.
Akkor az újszülött is teljesen feleslegesen landol az anya mellkasán.
Szerintem nincs vele semmi baj. Gondolom a kádat pucolják rendszeresen.
Nekem sem lenne komfortos, mert én koszos vagyok estére.. Poros láb a szandáltól, intim frissesség hiánya stb.
Ovis korig nekem simán beleférne, de a fürdés az nekem pl abszolút egy magányos dolog, örülök hogy egyedül vagyok végre.
Az ovis fiam pl szégyellős már.
Ha együtt is fürödnénk, valószínű úgy lenne, hogy gyorsan előtte lemosnám magam 😅
Túl intim 🤣🤣
Onnan jött ki. A fürdést is miért kell szégyellni meg a saját testunket, természetes mi voltában? Takargatod magad a gyereked elott ha epp oltozol és lat?
Gondolom a szex is csak sötétben, takaró alatt.
Magam részeről nem fér bele, túl intim és nem tartom higienikusnak hogy az egész napos kosz, por, stb bele kerüljön a felnőttről a vízbe, amiben a baba, kisgyerek is fürdik.
Ellenben ha másokat nem zavar, mindenki úgy fürdik, ahogy szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!