A világ legrosszabb anyukájának érzem magam! Csődött mondtam? Az eddigi "nevelés"mind hiába?
hát figyi, ha te vagy a világ legrosszabb anyukája, akkor ki a legjobb? :)
semmi baj nincs azzal, ami az éjjel örtént, mindannyiunkkal megesik, nem ettől leszel rossz anya, én tudom, mert én egy évig szenvedtem a kislányommal, szóval az vesse az első követ, aki még igen
nem tudom mennyi idős, de egy 10 kilós gyerekkel nem lehet és nem is kell sétálni, mert akkor mi lesz később?
a jó anyák következetesek, és arra szoktatják a gyereküket, ami hosszú távon mindenkinek jó lesz
Lehet jön a foga! Egyébként ha fájt a láb
nyom foga, igen ha felvettem ölben volt nem sírt megnyugodott, ha leraktam sírt, igenus a közelségem megnyugtatta!
Sajnos lesz még ilyen hogy nem alszik nem akar a kiságyban maradni mert ölben szeretne lenni, csak mert anyával apával szeretne lenni vagy mert fáj valamije! Nálunk ha kezdődő betegség volt is ilyeneket csinált ölben kellett ringatni a 12 kg-ját 1 évesen mert csak úgy volt jó neki! Én kitartó vagyok a ringatásban, nem bírom hallgatni ha sír!
"Egyébként ha fájt a láb
nyom foga, igen ha felvettem ölben volt"
nem értem
Nem rontottál el semmit!
Lesz még ilyen.Sok oka lehet, rosszat álmodott, jön a foga,front stb..
Amúgy lehet valami mert az én lányom is 3napja nehezen akar csak elaludni,és korán reggel már fent van.
Nemtudom az okát,úgyhogy az időjárásra fogom:)De ettől függetlenül nem érzem magam rossz anyának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!