Miért csinálja ezt a babám? Nyugtalan alvás.
Figyelt kérdés
4 hónapos iszsz. Sosem volt világbajnok alvó, de voltak egészen jó időszakok, mikor csak 2-3x kelt. Hasfajós volt, sokat bukott emiatt kipróbáltam a tejmentes diétát és úgy gondolom ennek köszönhetően láttam javulást. 2-3 napja tapasztalom éjszaka, hogy emelgeti mindkét lábát, rugdos, csapkod, ide-oda ongatja a fejét, dörgöli az orrát. Erre sokszor fel is kel, addig addig csinálja. A napokban megettem egy marék chipset, majd eszembe jutott hogy nem néztem meg az összetevőket és ott virított a tejpor. Ez okozhatja? Vagy front? Hold állása? Vagy ki tudja?2022. máj. 16. 06:46
1/4 anonim válasza:
Ha durvàn èrzèkeny a tejfehèrjère, akkor lehetett az. De lehet, ès valószínűbb, hogy nagyon megindul a mozgàsfejlődèse, ès mèg èjjel sem tud aludni tőle.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg hason altatni. Ez segíteni szokott, nem keltik fel magukat az akaratlan mozgásukkal. Hasfájáson is segít a hason alvás.
3/4 anonim válasza:
Én is a mozgásfejlődésre tippelek. Az enyém 5 hónapos, de egy hónapja már ez megy, már állandóan hasalna álmában is, meg dobálja magát. :o
4/4 anonim válasza:
Az én 4 hónaposom is ezt csinálja. Ha belealszok az éjszakai etetésbe, erre mindig felébredek. Csapkod, mozog, lábait emeli. 2 hete fordul hasra, azóta csinálja. Én mozgásfejlődésre gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!