Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez kötelező vagy alap dolog?

Ez kötelező vagy alap dolog?

Figyelt kérdés
Anyum nyaggat vele hogy ha megszületik a babám rakassak neki fülbevalót,viszont én nem szeretnék és ez miatt (lehet gáz) de nagyon sok veszekedés van itthon. Akinek lánya van,rakatott neki fülbevalót egyből születése után?
2022. máj. 14. 18:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
74%

Se a 12 éves, se a 8 éves lányomnak nincs.

Tépik, húzzák egymást, verekszenek, balesetveszélyes.

Nagyobbik lányom néha már hajlik rá, de én azt mondom, hogy amíg nem komolyodnak meg, addig csak egy plusz probléma forrása.

2022. máj. 15. 11:56
 32/32 anonim ***** válasza:
82%
Nekem volt babakorom ota. Egyik eslo enlekem h mar akkor is utaltam hordani a mai napig utalom es vagy 25 eve nem is hordtam. Gyulolom ott a lyukat es sajnalom h ram eroltettek. De ez egyedi h vki ennyire utalja. A lanyomnak nincs majd lesz ha keri. Nalunk a keresztelkedest eroltettek de mivel vallasos se vagyok ezt is rahagyom ha akarja o valaszt felnotkent. Allisd le anyukadat mindenbe is bele fognak szolni hidd el nekem!
2022. máj. 15. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!