Ez kötelező vagy alap dolog?
Figyelt kérdés
Anyum nyaggat vele hogy ha megszületik a babám rakassak neki fülbevalót,viszont én nem szeretnék és ez miatt (lehet gáz) de nagyon sok veszekedés van itthon. Akinek lánya van,rakatott neki fülbevalót egyből születése után?2022. máj. 14. 18:22
31/32 anonim válasza:
Se a 12 éves, se a 8 éves lányomnak nincs.
Tépik, húzzák egymást, verekszenek, balesetveszélyes.
Nagyobbik lányom néha már hajlik rá, de én azt mondom, hogy amíg nem komolyodnak meg, addig csak egy plusz probléma forrása.
32/32 anonim válasza:
Nekem volt babakorom ota. Egyik eslo enlekem h mar akkor is utaltam hordani a mai napig utalom es vagy 25 eve nem is hordtam. Gyulolom ott a lyukat es sajnalom h ram eroltettek. De ez egyedi h vki ennyire utalja. A lanyomnak nincs majd lesz ha keri. Nalunk a keresztelkedest eroltettek de mivel vallasos se vagyok ezt is rahagyom ha akarja o valaszt felnotkent. Allisd le anyukadat mindenbe is bele fognak szolni hidd el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!