Anyum nyaggat vele hogy ha megszületik a babám rakassak neki fülbevalót,viszont én nem szeretnék és ez miatt (lehet gáz) de nagyon sok veszekedés van itthon. Akinek lánya van,rakatott neki fülbevalót egyből születése után?
7 éves lányomnak nincs. Úgy voltam vele, hogy majd ha kéri. Én 3 évesen kértem, neki még eszébe se jutott. Soha senki nem nézte fiúnak, még babaként a full kék babakocsiban, tetőtől talpig uniszexben sem. Úgyhogy ez se motivált.
2022. máj. 14. 19:47
12/32 anonim válasza:
A mi lányunknak se lesz, maximum akkor, ha ő szeretné.
2022. máj. 14. 19:55
13/32 anonim válasza:
Nem rakattam babának. Ovis ballagásra kért, kb decembertől a ballagásig azt hallgattam, hogy ő szeretne. Utána pár nappal kilövettem neki. Azóta imádja (1 éve) van neki több féle, cserélgetni szoktuk, mikor melyiket szeretné, hogy meddig azt nem tudom. De csak amiatt kapta, mert kérte, ha nem mondja akkor nem csináltattam volna neki.
2022. máj. 14. 20:05
14/32 anonim válasza:
Nem rakattunk. Gondoltuk, majd ha ő maga akar, akkor lesz neki. Most 3 éves, még mindig nincs neki, de nem is mondja, hogy kellene, így nem erőltetjük továbbra sem. Nekem sincs, valószínűleg ezért sem ragaszkodik hozzá.
2022. máj. 14. 20:05
15/32 anonim válasza:
A lányomnak nincsen, majd ha felnő és el tudja dönteni, hogy szeretne fülbevalót vagy sem, akkor meglátjuk, hogy dönt majd.
Azért hagyjuk meg a jogot szegény gyereknek, hogy a saját teste felett döntsön majd olyan maradandó nyommal járó kérdésekben, mint egy füllyukasztás. Ennyi erővel már tetoválást is rakathatnánk szegény picibabákra, biztos lenne olyan elvetemült szülő, akinek tetszene az ötlet.
2022. máj. 14. 20:29
16/32 anonim válasza:
Dehoyg kötelező…
Sőt sokan manapság erősen elvi kerdést csinálnak belőle, hogy testmódosîtást, így egyáltalán nem takatnak, vsak, ha a gyerek szeretne.
A lányomnak 4 hónaposan lett..
2022. máj. 14. 20:30
17/32 anonim válasza:
9 hónaposan és 1 évesen kaptak a lányaim és nagyon szeretik. Szerencsére semmi problémájuk nem volt vele sem az oviban, sem sportoláskor.
Természetesen ez a szülő döntése, a mamának nincs beleszólása. Tegyétek úgy, ahogy ti szeretnétek.
2022. máj. 14. 20:32
18/32 anonim válasza:
Testmódosítás,
Így egyáltalán nem rakatnak,csak ha
*
Bocsi
Ui
A lányom 3,5, nagyon szereti..
De valszeg hozzátesz, hogy nekem sok van ( 5)
Plusz nagyon vsajoa
Imádja az ékszereket, szoknyàkat
Csillogós cipőket..
Csatokat.. nem is sorolom..
2022. máj. 14. 20:33
19/32 anonim válasza:
Eszembe se jutott, hogy egy újszülöttnek fülbevalót rakassak be. Amikor én voltam újszülött, akkor szokás volt a kislányoknak azonnal kilyukasztani a fülét. Elvileg ez azért jó, mert nem emlékszik a fájdalomra a gyerek. Tudod, ez 30-40 éve még úgy volt, hogy ha valami szokás volt, azt mindenki birkamód követte, mert mit fognak szólni a többiek, ha máshogy csinálom.
2022. máj. 14. 22:01
20/32 anonim válasza:
Mi fél éves korában rakattunk.Ha akarsz neki,jobb minnél hamarabb,mert könnyebb nekik is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!