A védőnők családlátogatásnál néznek mást is a lakás lakhatóságán, minden kötelező dolog meglétén kívül?
31. hetes kismami vagyok, és épp lakásfelújítást tartunk, és nekem azt mondták, hogy az EUs követelmények miatt nagyon szigorúan vesznek mindent, pláne, ha egyedülálló anyáról van szó (én is az vagyok:( ). Például, hogy milyen képek vannak kint a falon, milyen filmek vannak a háztartásban, és ha nem tartanak elég érettnek ezek alapján, elküldhetnek pszichológushoz. A családban van egy régész, akinek régi kardok voltak kint dekorációképpen, és a gyámügy eléggé kötekedett emiatt.
Nekem a falaim tele vannak anime-s, Monroe-s képekkel, montázzsal, cdkkel, amiktől ha gyerekes, ha nem, nem szívesen szabadulnék meg.
szia!
Nyugodj meg. A védőnőnek nem feladata azt firtatni, hogy mi van a falakon, te mit szeretsz kitenni? stb. Azt nézi , hogy rend van -e, tisztaság, megfelelőek-e a körülmények a babának? stb. Nem baj ha ilyenek vannak a faladon, nem ez lesz a fő szempontja, hidd el!!
Hát nálunk semmibe nem kötött bele. Leültettem a nappaliba, beszélgettünk egy jót, megkínáltam üdítővel és kész.aztán mikor kész lett a babakuckó eljött szétnézni, de úgy hogy én hívtam. Szerintem ha nincs kosz, mocsok vagy nem lakhatatlan a ház nem kötekednek.
Mondjuk nekem szerencsém van, mert nagyon rég ismerjük egymást, de szerintem pont emiatt szólt is volna az ilyen szigorításokról.
XD animés?Üdvözöllek a klubban kismama:DNekem a lányom egész szobája a Gokinjo Monogatari Happy Berry stájljában lett berendezve:d
Nem kell aggódni,a védőnő nem mumus,csak azt nézi,hogy a babának mindene megvan e,nem azt,hogy hogy neveled:D
Nyugi és inkább a babára koncentrálj a felesleges aggódás helyett;)
Pusszancs Adrienn és Abigél:)
Oh, köszi szépen. Nem különösebben idegeskedtem rajta, csak sajnáltam volna leszedni, mert én imádom:D És tényleg ezen gondolkoztam, hogy van, ahol egy szobában 6an laknak babástól, és elég rossz körülmények között, mégis minden oké, mást meg megszivatnak a kardok miatt, és pszichológushoz küldik. Tiszta zagyvaság az egész:(
Hehe, akkor jó, hogy nem csak én vagyok anime-mami:D Nekem Haibane Renmei, Angel Sanctuary, és az aranyosabb Higurashi no Naku koro ni képek vannak kint, brutális az nincs:) és szerintem direkt jó, ha színes a szoba, és nem egyszínű..
Ugyan Ne már!
Én 29. hetes vagyok, eddig 3x volt kint nálam a védőnő és még csak körül sem nézett. Beszégettünk a terhességről. Amúgy meg annyi köze van hozzá, hogy van e folyó víz, áram, télen fűtés. No meg ne egy putriban lakj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!