A nővérem gyermeke 9 éves, és sem a gyerek, sem ő nem emlékszik olyanra, hogy 6 évesen megkapta volna a gyerek a kötelező oltást. Nem is értesítette őket a védőnő, sem a háziorvos. Ez normális dolog?!
Szerintem inkább az lehet, hogy nem emlékeznek rá. Én már több olyan anyukával találkoztam, aki nem tudta, hogy előző nap milyen oltást kapott a gyereke, vagy aki nem emlékezett rá, hogy a 9 hónapos babájának beadatta-e már az egyik nem kötelező oltást. Náluk meg ez 3 éve volt. A gyerek kizárt, hogy emlékezne rá. Az védőnők és az orvosok nagyon szigorúan nyilván tartják a kötelező oltásokat és ha valaki nem viszi oltatni a gyereket, akkor felszólítják hivatalosan. Ha jól tudom nekik ezt jelenteni is kell, sőt büntetik is a szülőt.
A kiskönyvben az oltási lapon nincs neki beírva?
Minél kevesebb oltást kap a gyerek annál jobb!
Ezek az oltások gyengítik a gyermek immunrendszerét és egy csomó betegségre vezethetőek vissza:
Cukorbetegség, allergia, autizmus, reuma stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!