A nem kötelező védőoltás beadásáért minden háziorvos kér pénzt?
Az enyém 2000 Ft-ért ad be egy védőoltást. Kiakadtam. Megveszem a gyógyszertárban az oltóanyagot, asszisztens beadja, dokinak meg fizessek???
("kullancsos" védőoltásról van szó)
Köszönöm a válaszokat és elnézést, hogy csak most reagálok.
Kullancsos védőoltásból nekem ez már a sokadik emlékeztető, eddig nem kellett fizetni. Persze az utóbbi időben bizonyára lett rá valami törvény, hogy az orvos kérhet érte pénzt.
És hogy meg is vizsgál előtte, hogy beadható-e? Szóval akkor ezért kéne fizetni. Ezek szerint nem mehetek be bármikor az orvosomhoz egy általános egészségi állapot felmérésre, csak ha fizetek?
Tudom magamról, hogy nem vagyok allergiás, jelenleg beteg sem. Maximum belenéz a torkomba, mér egy érnyomást. Köszönöm, ezt itthon ingyen is megteszem.
Van ismerős nővér, vele adatom be, és keresek másik háziorvost. Nem éppen ezért, más bajom is van vele, de ez most egy újabb löketet adott a váltáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!