Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez sírnihagyás volt?

Ez sírnihagyás volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt. 6 hós kisbabám ma (is) nagyon nehezen akart elaludni. Talán a meleg, fogak, ki tudja. Nem bírtam tovább hallgatni egyszer csak a kiabálását, és kijöttem a szobából, majd becsuktam az ajtót, mert úgy éreztem szükségem van egy percre, vagy összeomlok és én fogok üvölteni. A baba kb 1 percen belül elhallgatott és elaludt. Egyébként képes már önállóan elaludni, ezzel nincs gond. Viszont így hogy most sírt előtte (könnyek nélkül), azt gondolja, hogy én nem akartam segíteni neki? Tudom, hogy egy alkalomtól nem fog megtörni a bizalma, de akkor is rémes érzés. Mi a véleményetek a történtekről? (Igen, első gyerek. Lehet hogy egy kicsit túlgondolom?)
2022. máj. 12. 13:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Fú, 9-es. Meggyőztél az "érveléseddel" :D Látszik, hogy nagyon otthon vagy a témában 😂 Nézd, én eleget gondolkodtam a témán. És az érvelésem meg a példáim is jobbak annál mint amiket te sorakoztattál fel. Ja, hogy nem is mondtál egyet sem... Tényleg :) Nyugodtan éld ki itt a frusztrációd, engem végül is nem zavar.
2022. máj. 13. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, kicsit off leszek, arra szeretnék reagálni, aki leszólta a bizalom kérdését. Ez nem újkeletű, nem newage, nem mai dolog.

Kisgyermeknevelő vagyok, és a 0-3 éves korosztályt tanultam.

Kerültek a kezembe tankönyvek 1920-ból, és 1950-60-ból is. Már azokban is említik a csecsemőkori bizalom kialakulását, annak menetét.

Nyilván vannak eltérések meg baromságok és ezerszer jobb dolgok a nevelésben, gondozásban, de speciel ezt a bizalom dolgot mindenhol kiemelten fontosként említik.

2022. máj. 17. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!