Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás miatt csak az "álometet...

Fogzás miatt csak az "álometetés" megy, viszont akkor a büfi kimarad. Nagy baj?

Figyelt kérdés
Félálomban, ha a cumit kiveszem a szájábából megeszik 160-180ml-t, amúgy vsak 60-80-at eszik, vagy el se fogadja, hanem sír mikor meglátja a cumisüveget. Tápszeres.
ma 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs baja tőle, akkor nem. Én ugyanezzel küzdök, pedig tök más a szitu. Neki az alvás nem megy, és most jutottam el odáig, hogy napi 1x, ha bealszik szoptatás közben (az enyém 100% anyatejes, azért is írtam, hogy tök más szitu), és kiveszem a szájából, alszik tovább, ha nem mozdulok mellőle. Na, igen, de a felülés büfizéshez már nem fér bele. Mindig hasfájós volt, rengeteget evett és most lett jobb a helyzet.(Már a foga fáj gyakrabban.) De itt meg teljes visszaesés, mert ha nem büfizik, ordítva kel, fáj a hasa. Szóval ugyanott vagyok. Akkor nem a fáradtságtól ordít, hanem a hasfájástól.🤷🏼‍♀️Keresem a megoldást, de nem találom.
ma 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Nekünk is volt egy ilyen korszakunk, semmi baja nem volt, hogy nem büfizett. Az oldalán aludt ameddig arrébb nem ficánkolt.
ma 10:30
 3/3 A kérdező kommentje:
5 és fél hónapos
ma 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!