Ez sírnihagyás volt?
Jól tetted! Van az a pont, amikor már nem bírja az ember és kell 1-2 perc amíg felszívja magát. Gondolj csak vele, ha idegesen ringatod, akkor is üvölteni fog, mert érzi rajtad a feszkót...
Szóval így sokkal jobb mindenkinek még ha nem is tűnik úgy elsőre.
sokkal jobban tetted, hogy ott hagytad, mintha idegességedben kárt teszel benne! semmi gond, pláne hogy utána szinte azonnal elaludt.
3-as: egy hathónapos csecsemőnek már VAN kialakult bizalma. ha hagyták neki, hogy kialakuljon...
5. ekkora marhaságot reg hallottam. köszi!
ezeknek az újhullámos éljünk a gyerek seggében mert különben sorozatgyilkos, pszichopata lelkisérült lesz, aki egyedül se tud boldogulni az életben frázisoknak SEMMI alapja, se értelme.
józan paraszti ész kellene, de az most nem menő.
6, hát nem véletlenül van tele a világ emocionálisan nyomorék emberekkel a mi korosztályunkból. Hadd ne példálózzak.
Az, hogy figyelembe veszed a gyereked igényeit, és nem csak a fizikait, az nem a seggében élés. Ez nem azt jelenti, hogy mindig az lesz amit ő akar. Ha így lenne kedves, akkor ilyenkor például kiraknám a gyereket a tévé elé, hogy elhallgasson.
Felnőtt korodban ha anyai ölelésre lenne szükséged, akkor elfogadhatónak tartanád, ha anyád rád csapná a bejárati ajtót, hogy most erre nem ér rá? Lehet, hogy nyámnyila vagyok, de én erre elkönyvelném, hogy nem anyám lesz az a személy, akihez megyek legközelebb ha bánatom van. Gondolod, hogy egy teljesen kiszolgáltatott csecsemő az ilyesmit máshogy éli meg? Sőt, szerinted fel sem fogja, igaz?
7. rossz az érvelésed és a példád is, ne haragudj. kicsit még gondolkodj el a témán.
8. mi a baj az írásom “hangnemével” kifejtenéd? köszi ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!