Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kórház vagy tényleg elég hogy...

Kórház vagy tényleg elég hogy figyelgessem?

Figyelt kérdés
Előbb elindultunk a kis manóval és a lépcsőházban az utolsó lépcsőfokon kibicsaklott a lábam és leestünk😢 Nem esett ki a kezemből szorosan tartottam de a kis fejét beütötte az ajtóba 😢 Hirtelen megijedt és elkezdett sírni.Màr teljesen megnyugodott mosolyog,sikongat jó kedvű,nemlátni semmit rajta!de bevagyok szarva,persze mindenki mondja,hogy ne vigyem hiszen lessz ennél még nagyobb kopp is.4és fél hónapos a cseppem.
2022. ápr. 29. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Én bevinném. Az esetleges sérülés mértéke egyáltalán nem biztos, hogy az ütés vélt vagy valós erejétől függ!
2022. ápr. 29. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Én bevittem mikor megütötte a fejét, azért mert 40 percig visított, nem lehetett sehogy megnyugtatni, majd belealudt. Bent a kórházban felkelt és folytatta a visítást ahol abbahagyta. Röntgen, 1 éjszaka bent, szerencsére nem lett baj.

Én bevinném ha úgy gondolod nagyon megütötte magát, vagy furcsán viselkedik. Te látod hogy érzi magàt.

2022. ápr. 29. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen elég nagyban függ hogy mekkorát csapódott a feje ezt csak te tudod. Én nem vinném be amúgy, amíg nem hány, aluszékony, bágyadt stb.. szóval a legkisebb furcsaságnál bevinném de amúgy nem.
2022. ápr. 29. 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Végül mi lett? Bementetek?
2022. ápr. 30. 01:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm szépen mindenkinek aki írt!Felhívtam egy nagyon kedves ismerősöm aki gyermekmentős,aztán felhívtam egy csecsemős ismerősömet aki a korházban dolgozik,de felhívtam az ügyeletet is és mindenhol azt mondták figyeljem ithon mivel nem érte akkor ütés a fejét plussz sapi is volt rajta,mert ahogy tudtam minden erőmmel felfogtam.Lassan 24óra eltelt,folyamatosan nézem a lázát,pupillait nem-e sápadt esetleg aluszékony,hány vagy a kedve változik,de hála Isten semmi változás az étvagy is nagyon jó.Persze gyomorgörcs bennem van.Alig aludtam folyamat figyeltem ahogy veszi a levegőt plussz a légzésfigyelőt is.Nekem teljesen kifordult a bokám menni alig bírok,de a lelki fájdalom sokkalta rosszabb pedig tudom erről nemtehettem ami történt🥺
2022. ápr. 30. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
És ennyi egészségügyben dolgozó ismerős mellett tényleg itt erdeklodtel először?
2022. ápr. 30. 09:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen ez jogos kérdés és ha arcon csapnak akkor se tudom megmagyarázni🥺 a korházi ismerőst előtte hívtam.ezért is írtam,hogy mondták,hogy ne vigyem.De tényleg köszönöm mindenkinek🙏
2022. ápr. 30. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!