Kórház vagy tényleg elég hogy figyelgessem?
Figyelt kérdés
Előbb elindultunk a kis manóval és a lépcsőházban az utolsó lépcsőfokon kibicsaklott a lábam és leestünk😢 Nem esett ki a kezemből szorosan tartottam de a kis fejét beütötte az ajtóba 😢 Hirtelen megijedt és elkezdett sírni.Màr teljesen megnyugodott mosolyog,sikongat jó kedvű,nemlátni semmit rajta!de bevagyok szarva,persze mindenki mondja,hogy ne vigyem hiszen lessz ennél még nagyobb kopp is.4és fél hónapos a cseppem.2022. ápr. 29. 13:52
1/17 anonim válasza:
Szia!
Kisfiammal 13 éjszakát voltunk bent a sebészeten egy műtét miatt.
Itt a traumatológia együtt volt a sebészettel, volt idom megfigyelni a dolgokat:
Akit ilyen agyrázkódás gyanúval bevittek, azt mindet bent tartották 3 napra, megfigyelték. Nem e hány, nem lesz e lázas, nem ájuldozik, nem sír, nem nyűgös, nem lesz zavart, nem aluszékony.
Szerintem bőven elég, ha ezeket nézed te is. Konolyabb vizsgálatot egyelőre a kórházban se csinálnànak rajta.
2/17 anonim válasza:
Én elvinném, ill. 10 hósan el is vittem mikor beütötte a fejét. Bent tartottak 1 éjszakát, de lehet titeket hazaengednek.
3/17 anonim válasza:
Elvileg 6 óra a kritikus ha gond lenne.
Nálunk csináltak röntgent.
A legzését figyeld ha alszik
4/17 anonim válasza:
Ha beviszed bent tartanak és ott is csak annxit csinalbak hogy röntgen es megfigyelik. En ha nem ütotte be nagyon ,nem hány, nem aluszékony biztos nem vinném be, hanem figyelgetném.
5/17 anonim válasza:
Én bevinném ügyeletre.Pici még.Valószínűleg semmi sem lesz, de tuti nem nyugtatna meg egy itteni válasz sem, míg orvostól nem hallanám, hogy minden oké.
6/17 anonim válasza:
Ahogy 5-ös írja! 4 hónapos könyörgöm
7/17 anonim válasza:
Esetleg első körben kérdezd meg a gyerekorvost
8/17 anonim válasza:
Nagyban függene attól mekkorát estem. Ezt megítélni csak te tudod. Épp csak bekoppant a feje, vagy a te lendületeddel becsapódott a feje az ajtónak. Ha egyből felsirt és azóta nem változott a viselkedése nem mennék. De ha te úgy nyugodtabb vagy, menj. Amint hány, többet alszik , furcsán viselkedik mennék.
9/17 anonim válasza:
Én mennék, még annak a biztos tudatában is, hogy ilyen pici gyerek esetben biztos, hogy a kórházban ejszakázunk egyet vagy kettőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!