Mièrt nèznek emiatt ki? Szerintetek is a kis korkülömbsèg az ideálisabb?
nem mindenkinek való a 2 vagy több gyerek. ritka aki be is látja, mint ahogy a példád is mutatja (szülői segítséggel is totálkáros ismerősök).
nem tudom egyáltalán miért veszed fel, ha más megemlíti?
Nekem 8 év van a 2 gyerek között, soha, senki nem szólt meg emiatt, na nem mintha bárki véleménye érdekelne ebben a témában.
Nekem nem lett volna kapacitásom az egyik kicsi, másik pici felállásra, így a kis korkülönbség eszembe sem jutott.
Most a fiam 10 éves lesz, a kislányom lassan 20 hónapos, tökéletes így, mindenki megkapta/megkapja azt a figyelmet (kicsiként is), amit megérdemel, és mi, szülők sem vagyunk kimerülve.
Van, akinek jó a kis korkülönbség (vagy nem jó, de le akarja tudni gyorsan, egybe a gyerekvállalást) és van, akinek nem. Ezt mindenki maga érzi, senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem ez a ti dolgotok és senkinek semmi köze hozzá. Igazából ha kérdezik se kell válaszolnod. Én 37 hetes várandós vagyok és már most van olyan aki érdeklődik a kistesóról… én meg szoktam kérdezni, hogy ki mondta egyáltalán, hogy lesz. Ha annyira babázni akar az illető, akkor csak hajrá :D ne az én méhem foglalkoztassa.
Mindenki úgy vállaljon vagy ne vállaljon gyermeket (elsőt, másodikat vagy többediket) ahogy neki és a párjának jó.
SEnkit nem érdekel, hogy mennyi a korkülönbség _mások_ gyerekei között...
Nem lehet, hogy csak beképzeled, hogy megszólnak?
Nálunk 3 éven belül született három gyerek (azaz másfél évnél vmivel kisebb a korkülönbség közöttük), de érdekes módon soha semmiféle megjegyzést nem kaptam....
Mi lenne, ha felnőttként viselkednél, és nem másoknak akarnál megfelelni, már csak azért sem, mert azok általában rosszindulatúak, és a fantasztikus javaslataiknak csak annyi célja van, hogy te se úszd meg és szívjál ugyanúgy, ahogy ők is?
Én például nem akarok gyereket és soha nem is fogok szülni, és pont leszarom, hogy ki hogy húzgálja a száját. Felőlem menjen haza és szüljön egy tucatot, de ahhoz semmi köze, hogy én mit csinálok.
Miért vagy szomorú amiatt, hogy esetleg egyke lesz a gyerek? Én egyke vagyok és hálát adok az égnek, hogy nincs testvérem. A testvérem zöme utálja egymást, a szülők meg mindig kivételeznek az egyik gyerekkel. Semmi jót nem látok benne.
Én biztos tojnék mások véleményére, de te éld az életedet Mariska meg Jolánka szájhúzogatása szerint...
"le akarja tudni a gyerekvállalást"
és akkor még a gyerekmenteseket fikázzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!