18 hónap korkülömbséggel testvérkocsit vagy csak fellépőt választanátok?
Attól függ, hogy a nagyobb gyerek mennyire képes egy helyben megállni...
Nekünk volt testvérbabakocsink, nagyon-nagyon szerettem, pedig nálunk 22 hónap a különbség.
A nagyobb gyerekem abban a korban képtelen lett volna a testvérfellépőn megmaradni, tuti elrohangált volna mellőlem, nem beszélve a bevásárlásokat, ügyintézést.
Mi használtan vettünk Seat2Go fellépőt. Ezen tud állni is a nagy, vagy ha elfárad, le tud ülni.
Vagy a kicsit hordozókendőbe teszem, a nagyot pedig a babakocsiba (ez általában vásárlásnál jó, mert betudok pakolni a babakocsiba).
Ha rövidebb sétára megyünk, és csak nagyon kevés cucc van, akkor a kicsi kendőben, a nagy pedig fogja kezem.
Volt testvérbabakocsink is, de nem szerettem, mert sehova nem fértem be vele, nehéz volt. Plusz a kicsi akkoriban még utált babakocsiban lenni, a nagy pedig fél percenként ki akart szállni. Tehát kész katasztrófa volt, mert valamelyikük mindig ordított... 2 hónap után eladtam, és nem hiányzik.
16 hó a különbség.
Nekünk is volt tesókocsink, 20hó különbséggel, nagyon jó volt, bár ritkán használtuk, mert közel lakuk a mamáékhoz, és ha mamával mentünk sétálni, akkor két külön kocsiban toltuk őket. Ha egyedül mentem velük, akkor a tesókocsiban. (de ez volt a ritkább)
Tök újan vettük a kocsit, és nagyon megkímélt állapotú, van olyan része, amit még sosem használtunk rajta, pl az esővédőt, lábvédőket. Ha vennétek és érdekelne, írjál! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!