Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen lázmérővel méritek a...

Milyen lázmérővel méritek a babátok lázát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 17:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

IDE FIGYELJ TE NAGYON ÉRTELMES mit tudom én hány órási!

Milyen nyelven írjam le neked, hogy nem mindegy mennyi a pontos hőmérséklete, ugyanis pontosan a kérdező által írt esetleges lázgörcs miatt 39 foknál ORVOSHOZ vinném!

És az én gyerekem minden oltásnál belázasodott, de nem volt levert, az egyetlen tünet az a meleg nyakacskája volt.

Amúgy nem vagyok anya, a gyereket találtam az utcán, foglalkozni meg minek vele, felnő anélkül is. Olyan értelmiségi lenne belőle, mint te vagy.

2010. szept. 13. 16:18
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Már miért ne lehetne értelmiségi? Nemcsak azok a gyerekek viszik valamire, akik családi háttérrel rendelkeznek. Még az is lehet, egy utca gyerek többre viszi, mint a tied valaha is. Mert volt már ilyen a történelemben. Nézd meg például Daróczi Dávidot, ilyen szülők mellett milyen sokra vitte. De a pécsi lövöldöző rendezett családi háttérrel rendelkezett. Az hogy kiből mi lesz, nem sok köze van a családi háttérhez.

És amikor lázgörcsöt kapott a lányod, vetted az 5 lázmérőt és méricskélted neki, na mennyi? És a kórházban is gondolom, azzal foglalkoztak, most akkor 38.7 vagy 39.2 a láza. Ha görcsöt kap és eszméletlen, nem mindegy mennyi a láza? És ha hajlamos rá, én lázmérés nélkül a legkisebb gyanúra csillapítanám, úgyhogy nem győztél meg, hogy ebben az esetben méricskélni kell, sőt ebben az esetben különösen lényegtelen.

2010. szept. 13. 19:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Honnan a túróból tudjam, hogy hajlamos e rá???Hát annyi hülyeséget hordassz itt össze, hogy csúcs. Egyszer nem kell csillapítani aztán a legkisebb gyanu esetén is, döntsd már el. De tudod mit? Hagyjuk, ne tárgyaljunk tovább, én mérem továbbra is a gyerekem lázát te meg úgy csinálod, ahogy akarod. Az elhanyagolás gyanuja esetén legfeljebb rád néz a gyermekjólét aztán jól van.
2010. szept. 13. 19:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Persze, gondolom el is veszik a gyerekemet, mert nem pontos a lázmérőm. És rögtön hívják is őket, ha az orvosnál derül ki, hogy én 38.6-ot mondtam, de valójában 38.3 vagy 38.8. Köszi, akkor erre majd odafigyelek, meg mérem nekik naponta 5ször, nehogy elhanyagoljam őket. Biztos lehet kapni kalibrált lázmérőt, be fogok szerezni egy olyat is. És mérem a saját hőmet is, kontrolladatnak.

Meg a többi családtagét is. Mert ez olyan borzasztóan fontos dolog. De amikor kórházban voltunk és 3 napig 39 fok volt, ott sem csináltak vele semmit, nem is estek hasra, annyit mondtak, igen ez csillapíthatatlan lázzal jár. Jelentsem fel őket műhibáért?

2010. szept. 13. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!