Aki sok meset nez ( azt mondjak keslelteti a beszedet a tv) ennek ellenere van olyan baba itt aki amugyis hamar elkezdett beszelni?
Ki mennyit engedi a babajat tvzni ?
Enyem 1 eves es 2 honapos
Igen 16, akinél nem megy egész nap a tv az egy fogyatékos, aki széltől is óvja a gyerekét. Hogyne, tuti te csinàlod jól mindenki más meg hülye, a magas intelligencia szinted amit a kommented is kiválóan tükröz, csak erről tanuskodik😀
Kapanyelet told vissza.
Igen és a gyerekek attól lesznek debilek, hogy nem néznek TV-t...
Jó ez az oldal mindig tanulok valamit, én "ősanya állat" a sok magasan kvalifikálttól.
Hallottam olyan szélsőséges esetet, hogy a kisgyereknek bekapcsolták a TV-t és otthagyták, közben anyuka facebook-ozott vagy netezett, a gyerekkel nem foglalkozott külön, nem fejlesztette. Ovodára nem volt se szobatiszta se beszélni se tudott, akkor kezdtek kapkodni hogy mit is kellene csinálni. A mozgása se volt teljesen normális.
Szerintem alapból nehezebben fejlődik, több foglalkozást igényelt volna kiskorban. Sajnos nem kapta meg, elég csúnyán lemaradt
A kishuga 2 évvel fiatalabb volt, ő hamarabb elkezdett beszélni, fejlettebb mindenben.
Nem foglalkozott vele se többet az anyuka, szóval ez egyénfüggő inkább mint káros-nem káros kérdés
én 3 éves koromig nem néztem tévét egyáltalán.
aszem 2 évesen kezdtem el beszélni
és számítógéphez 11 éves koromban engedtek, okostelefont 13 évesen kaptam
szerintem nem szükséges a gyerek fejlődéséhez a sok elektronikai kütyü
(24-es vagyok)
Koszonom szepen :)
Kedves 28as megkerdezhetem mi a ketto kozotti kapcsolat...marmint beszed es mozgas kozott? Erdekelne mert oszinten nem hallottam meg ezt es kivancsiva tettel :)
Elnezest ha egyertelmu a valasz ..akkor a kerdesem volt buta...de tenyleg nem hallott meg :)
18-as, attól hogy te nem hallottál a digitális autizmusról, még létezik, sajnos. Itt egy link:
Tény, hogy fő a mértékletesség, napi pár perc mesetol nem lesz semmi baja, de egy egyéves gyereknek amúgy semmi hátránya nem lesz, ha nem ismeri az elektronikat és a tv-t, sőt teljesen felesleges számára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!