Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki sok meset nez ( azt...

Aki sok meset nez ( azt mondjak keslelteti a beszedet a tv) ennek ellenere van olyan baba itt aki amugyis hamar elkezdett beszelni?

Figyelt kérdés

Ki mennyit engedi a babajat tvzni ?

Enyem 1 eves es 2 honapos

2022. jan. 28. 07:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Igen 16, akinél nem megy egész nap a tv az egy fogyatékos, aki széltől is óvja a gyerekét. Hogyne, tuti te csinàlod jól mindenki más meg hülye, a magas intelligencia szinted amit a kommented is kiválóan tükröz, csak erről tanuskodik😀

Kapanyelet told vissza.

2022. jan. 28. 12:52
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen és a gyerekek attól lesznek debilek, hogy nem néznek TV-t...

Jó ez az oldal mindig tanulok valamit, én "ősanya állat" a sok magasan kvalifikálttól.

2022. jan. 28. 13:02
 23/32 anonim ***** válasza:
66%

Hallottam olyan szélsőséges esetet, hogy a kisgyereknek bekapcsolták a TV-t és otthagyták, közben anyuka facebook-ozott vagy netezett, a gyerekkel nem foglalkozott külön, nem fejlesztette. Ovodára nem volt se szobatiszta se beszélni se tudott, akkor kezdtek kapkodni hogy mit is kellene csinálni. A mozgása se volt teljesen normális.

Szerintem alapból nehezebben fejlődik, több foglalkozást igényelt volna kiskorban. Sajnos nem kapta meg, elég csúnyán lemaradt

A kishuga 2 évvel fiatalabb volt, ő hamarabb elkezdett beszélni, fejlettebb mindenben.

Nem foglalkozott vele se többet az anyuka, szóval ez egyénfüggő inkább mint káros-nem káros kérdés

2022. jan. 28. 13:05
 24/32 anonim ***** válasza:

én 3 éves koromig nem néztem tévét egyáltalán.

aszem 2 évesen kezdtem el beszélni

2022. jan. 29. 13:08
 25/32 anonim ***** válasza:

és számítógéphez 11 éves koromban engedtek, okostelefont 13 évesen kaptam

szerintem nem szükséges a gyerek fejlődéséhez a sok elektronikai kütyü

(24-es vagyok)

2022. jan. 29. 13:13
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen mindegy régen mi volt. Apám 35 évesen vette az első mobiltelefonját, nagyanyám 40 éves koráig nem nézett tévét. Mégsem hiszem, hogy ma bárki ennyi idős korig várna ezekkel.
2022. jan. 29. 13:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Mi sosem nézünk tvt. Néha ha a gyerek elaludt akkor megnézünk egy filmet. De ez néhány havonta fordul elő. Mégis 2 éves kora után kezdett csak beszélni a fiam. Egy ismerősömnél nonstop megy a tv, 1 évesen már tök sokat beszélt a lánya.
2022. jan. 29. 18:07
 28/32 anonim ***** válasza:
54%
Én kisgyermeknevelő vagyok (bölcsődében) és azt szoktuk ajánlani a szülőknek, hogy probálják a gyermeket kevesebbszer különböző elektronikai eszköz elé engedni. Inkább azt szoktuk javasolni, hogy a szülők probáljanak meg sokat olvasni, mondokákat mondani, énekelni a gyermeknek. Ha van rá pénzük vegyenek gyurmát, építőjátékokat és a gyermekkel együtt játszanak. Ha jó az idő menjenek ki sétálni, játszótérre.A mozgás nagyon szoros kapcsolatba áll a beszéddel. Szóval minél többet mozog a gyerek annál előbb probálkozik meg a beszédel.
2022. jan. 29. 20:26
 29/32 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen :)

Kedves 28as megkerdezhetem mi a ketto kozotti kapcsolat...marmint beszed es mozgas kozott? Erdekelne mert oszinten nem hallottam meg ezt es kivancsiva tettel :)

Elnezest ha egyertelmu a valasz ..akkor a kerdesem volt buta...de tenyleg nem hallott meg :)

2022. jan. 29. 21:31
 30/32 anonim ***** válasza:
51%

18-as, attól hogy te nem hallottál a digitális autizmusról, még létezik, sajnos. Itt egy link:

[link]

Tény, hogy fő a mértékletesség, napi pár perc mesetol nem lesz semmi baja, de egy egyéves gyereknek amúgy semmi hátránya nem lesz, ha nem ismeri az elektronikat és a tv-t, sőt teljesen felesleges számára.

2022. jan. 30. 05:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!