Ferjetek is ilyen figyelmetlen veletek?
Hajnalba jár dolgozni egy szobába vagyunk a fél éves fiúnkkal.
Felkel, villanyt kapcsol, szekrényből válogat, tolóajtósból jól becsapja stb...
Én addig főzzek kv-t neki persze. A fiunk fel kel ő elmegy rám marad persze a visszaaaltatas.
Legalább 3x kértem már szépen.
Ma már megkerdeztem tőle hogy lehet ekkora paraszt és figyelmetlen a fiúkra nézve?!
Mondta hogy ne hargudjak jobban fog figyelni mostmar.
Csak az a baj hogy elsőre is ezt mondta....
Mit tehetnek?
Mondjuk az bennem is fölmerült, hogy az alvási apnoe meddig fog fennállni, és addig végig egy szobában fognak-e aludni hárman? És ilyen körülmények között milyen a szexuális életük?
És máris ott vagyunk a 31-es válaszban említett problémánál, hogy a férj megcsalja vagy otthagyja (és akkor szarszemét gazembernek lesz kikiáltva). Sőt, esetleg a mostani tapintatlan reggeli készülődése is tudat alatti "visszavágás" amiatt, amit joggal várhatna egy házasságban, de nem kap meg.
Szóval minden mindennel összefügg. Legalábbis szerintem.
Jézus. Ezért miért csalna meg a párom? :D ne menjünk már más téma felé.
Én arról nem tehetek hogy melletted félre ment a férjed nem is ez volt a téma...
Nem, ő általában 5-6-kor kel, én 8kor. A ruháját előző este kikészíti, a kávét megfőzi magának, a villanyt sem kapcsolja fel (elő is jönne belőlem a házisárkány). Nincs külön nappalink, de ha hétvégén korábban kel, kivonul a konyhába, hogy ne ébresszen fel.
Mondd el neki, hogy hogyan tudna úgy készülni, hogy reggel ne zavarjon titeket, este pl emlékeztesd, hogy készítse ki a ruháját. Más gondolom nem kell neki a szobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!