Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ferjetek is ilyen figyelmetlen...

Ferjetek is ilyen figyelmetlen veletek?

Figyelt kérdés

Hajnalba jár dolgozni egy szobába vagyunk a fél éves fiúnkkal.

Felkel, villanyt kapcsol, szekrényből válogat, tolóajtósból jól becsapja stb...

Én addig főzzek kv-t neki persze. A fiunk fel kel ő elmegy rám marad persze a visszaaaltatas.

Legalább 3x kértem már szépen.

Ma már megkerdeztem tőle hogy lehet ekkora paraszt és figyelmetlen a fiúkra nézve?!

Mondta hogy ne hargudjak jobban fog figyelni mostmar.

Csak az a baj hogy elsőre is ezt mondta....

Mit tehetnek?

2022. jan. 25. 10:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk az bennem is fölmerült, hogy az alvási apnoe meddig fog fennállni, és addig végig egy szobában fognak-e aludni hárman? És ilyen körülmények között milyen a szexuális életük?

És máris ott vagyunk a 31-es válaszban említett problémánál, hogy a férj megcsalja vagy otthagyja (és akkor szarszemét gazembernek lesz kikiáltva). Sőt, esetleg a mostani tapintatlan reggeli készülődése is tudat alatti "visszavágás" amiatt, amit joggal várhatna egy házasságban, de nem kap meg.

Szóval minden mindennel összefügg. Legalábbis szerintem.

2022. jan. 25. 13:50
 32/42 A kérdező kommentje:

Jézus. Ezért miért csalna meg a párom? :D ne menjünk már más téma felé.

Én arról nem tehetek hogy melletted félre ment a férjed nem is ez volt a téma...

2022. jan. 25. 13:50
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ő általában 5-6-kor kel, én 8kor. A ruháját előző este kikészíti, a kávét megfőzi magának, a villanyt sem kapcsolja fel (elő is jönne belőlem a házisárkány). Nincs külön nappalink, de ha hétvégén korábban kel, kivonul a konyhába, hogy ne ébresszen fel.

Mondd el neki, hogy hogyan tudna úgy készülni, hogy reggel ne zavarjon titeket, este pl emlékeztesd, hogy készítse ki a ruháját. Más gondolom nem kell neki a szobából.

2022. jan. 25. 13:57
 34/42 anonim ***** válasza:
35%
#11 Hiába pattogsz, gondolkodnál helyette, mert nincs igazad. Ha egy szobában vagyunk, senki sem alszik (ha a baba olyan). Akkor inkább én költözök át a kicsivel az egyik vendégszobába, mintsem hogy egyikünk sem aludjon egész éjjel. Sajnálom, hogy nem vagyok olyan, hogyha én nem alszom, akkor más sem aludjon. Tisztelem és ismerem annyira férjemet, hogy tudom nem lenne képes úgy dolgozni, ha minden éjszaka fent lenne velünk. Vagy talán mindannyian maradjunk otthon és nem csináljunk semmit? Nagyon "eszes" nő lehetsz te hallod... Nagy a "szeretet, megértés" a családodban. Nagyon sajnálom, hogy ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem mindenki egy önző d*g, mint te.
2022. jan. 25. 14:11
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor is megkérdezted már, akkor is el lett mondva, mit kell tenni.
2022. jan. 25. 14:18
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Nem is tolerálnám. Ha ő kell előbb, kisurran, felöltözik, már előre kikészíti magának a ruhaneműt előző este. Fogat mos, megborotválkozik, lezuhanyozik a fürdőben, de nem csap zajt. Szépen lemegy a konyhába és megreggelizik, elkészíti magának. Ha én kelek korábban, ugyanezt csinálom. Miért keltsük fel egymást teljesen feleslegesen? Ha együtt kelünk akkor általában én terítek meg (nekem több időm van rá munkákból kifolyólag).
2022. jan. 25. 14:21
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem nagyon figyelmes, mindig nagyon halkan készülődik. Csak az a baj hogy én viszont annyira éber vagyok, hogy a legkisebb neszezésre, mozdulatára is fölkelek, így szegény hiába próbál vigyázni, mégis mindig felébreszt. De szerencsére hamar összekészül, és utána könnyen vissza tudok aludni.
2022. jan. 25. 14:57
 38/42 anonim ***** válasza:
68%
Ebbű baj lesz more 😂
2022. jan. 26. 06:26
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a szomszéd csinálja pont ugyan ezt. És mindig szégyellik magukat és megígérik, hogy nem fogják. Sztem ez emberfüggő. De a ruhát tényleg kitehetné, és mondjuk nem a szobában csinálhatná, már ha nem fagy halálra odakint, amig felöltözik. Készítsd ki neki te a ruhát, hátha segít.
2022. febr. 14. 22:04
 40/42 A kérdező kommentje:
Azóta szetmentunk.
2022. febr. 15. 04:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!