Követtél el olyan hibát figyelmetlenségből a babáddal, gyermekeddel, ami után nagyon bűntudatod volt, és akár baj is lehetett volna/lett belőle?
Igen :( A postánk itt a faluban közel sem akadálymentes, úgyhogy kézben kell mindig bevinnem és végig a kezemben tartani. Kotortam elő a csekkeket, meg a kártyámat, közben felültettem a fiamat a pultra. Szépen kapaszkodott belém, én is tartottam, aztán egyetlen mozdulattal letekeredett. Még szerencse, hogy köztem és a pult között csúszott le, és négykézlábra landolt. Ha olyan magasságból leesik, nagyon nagy baj is történhetett volna :(
Úgyhogy már csak csatosban indulunk a postára, babakocsi felejtős :(
Szegények, borzasztó történetek. Mikor pár hónapos baba volt, fejtem neki a tejet és úgy ette. Anynira fáradt voltam, hogy Colief cseppek helyett Tobrex szemcseppet csepegtettem a tejbe.
A toxikológián megnyugtattak, hogy szerencsére ez a szemcsepp egy teljesen ártalmatlan hatású szemcsepp, de mondjuk pl. egy Visine súlyos károsodást okozhatott volna.
Szerencsére ilyen durva dolgok nálunk nem történtek (kopkop).
Többször előfordult az ölben rosszul fordulás, ami miatt koppant egy kicsit a fejük.
A férjem egyszer betette az etetőszékbe a gyereket, de mielőtt bekötötte volna, vagy lehajtotta volna a tálcát csengettek, ami úgy megzavarta, hogy rögtön elidult ajtót nyitni. A kicsi meg ugrott utána, a kövön landolt. Semmi baja nem lett, kiflicsücsökkel rögtön lekenyerezhető volt, de épp a védőnő jött látogatóba...
Egyszer a szekrény mélyén eldugva nem lett rendesen rácsavarva az ecetre a kupakja. A konyhában tettem-vettem, a gyerek is, mert amiket elért, játszhatott velük. Épp nem néztem oda, mikor megkaparintotta az ecetet és magára locsolta. Az arca, a szája, a nyaka, a hasa mind olyan lett, nagyon megijedtünk. Az ecet elvonta a vizet és hófehér lett minden érintett terület. Gyorsan vittem a kádba, szinte téptem le róla a ruhát, úgy mostam le szegényről. Utána órákig reszkettem, olyan ijesztő volt.
Ő amúgy egy álomgyerek volt, semmire nem mászott, megértette, hogy nem szabad, így nem kellett aggódnom az ilyenek miatt.
Az öccse viszont egy ördögfióka, lesz vele pár balesetünk, attól tartok. :(
Én a forró teát rántottam magamra, ma is látszik a nyoma. A férjem ujját a mozgólépcső vágta le, anyámét a patika ajtaja. Unokatesóm szó szerint kivasalta a karját.
Mind néhány évesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!