Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Követtél el olyan hibát...

Követtél el olyan hibát figyelmetlenségből a babáddal, gyermekeddel, ami után nagyon bűntudatod volt, és akár baj is lehetett volna/lett belőle?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 10 hónapos, sajnos én mindig is elég "béna" voltam, ezt a jó szokást azóta is tartom. Tehát az eddigi mérleg: 2 hónaposan a pelenkázóról esett le, mert fordítva raktam rá, hogy nézze a falon a matricákat és lerúgra magát, eszembe sem jutott akkor, utána meg tök egyértelmű volt, hogy persze, hogy így leesik. Bevittük kórházba, semmi baja nem lett. Egyszer, amikor vágtam a körmét, belevágtam az ujjába. Guggolásból fenékre estem, a karomban volt és lefejelte a vállamat. 8 hónaposan kiesett az etetőszékből, mert kapkodtam, mert siettem valahova és kikötöttem, majd mégis úgy döntöttem, hogy a kajáját elrakom és közben elfelejtettem, hogy kicsatoltam, a kövön landolt, vérzett a kis orra, kórház, semmi baja nem lett. Utána még pár napig ránk járt a rúd, kicsit belerúgtam a kezébe, a földön volt és a lábamhoz mászott én meg azt hittem még messzebb van, aztán leesett a mosógépről a ruhakosárral együtt, ebben szerencsére volt néhány holmi, azokra esett, így inkább csak megijedt, nem mentem már orvoshoz. Azóta semmi komoly nem történt. Azt hiszem én vagyok a legbénább anya a világon. Terhesen is kétszer estem el! Sajna én ilyen ügyetlen vagyok.
2013. márc. 21. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hónaposan leültettem magam mellé és hátrafordultam a teájáért erre ő pont abban a másodpercben eldől és a feje egy nagy puffanással landolt. Megijedtem de ahogy felvettem már nem is sírt.
2013. márc. 22. 16:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
15hós volt amikor egyik este porszívózás után elfelejtettük visszadugni a konnektorvédőt.Másnap reggel első útja a konnektorhoz vezetett egy hullámcsattal.Még az orvos sem tudja megmondani h megcsípte-e az áram,mindenesetre 1napig megfigyelésen voltunk benn a kórházban.
2013. márc. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!