15 hónap körüli gyermekeddel mit csinálsz ottkint? Miket játszatok? Olyan nehezen megy el pár óra.
Micsoda???Nehezen megy el pár óra??Én meg sokszor azt veszem észre,hogy már vacsora és fürdés idő van!!
Hát nekünk nagy kertünk van és sok játéka van kint:medence,kistalicska,játék fűnyíró,labdahegyek,csúzda,mászóka,hinta,homokozó stb Annyira jó mikor Apa is itthon van és az egész család együtt tesz-vesz,játszik stb.
Ezen kívül sokat járunk strandra(élő Tisza)vagy fürdőbe babás ismerősőkkel vagy játszótérre megyünk(ma is ott voltunk és annyi ismerős volt nagyon élvezte a fiam is és én is,ja meg Apa is) vagy elmegyünk a központba sétálni fagyizunk,szökőkútat nézünk vagy elmegyünk egy bevásárlókörútra vagy megyünk kirándulunk(legútobb a Mátrába voltunk 1 hétvégét)vagy grillpartit csinálunk nállunk babás ismerősőkkel!stb
Szóval nekünk valahogy minden napra jut valami program,mi nem unatkozunk de én ezt így is terveztem,hogy míg itthon leszek 2 évig a fiammal az tartalmas legyen!
Szia! Mi panelban lakunk,úgyhogy naponta kétszer kb. két órát levegőzünk. Délelőtt pici séta babakocsival a pékségbe,útközben a fiam nézelődik (közben beszélgetünk,hogy mit látunk),és rágcsál kiflit,bagettet,aztán játszóterezés. Hinta,csúszda,mászóka,lépcsőzés,homokozó,labda,rajzolunk aszfaltkrétával. Kipróbálja a gyerekek játékait,a legjobban a tologatós-húzogatós játékok jönnek be. Barátkozik a felnőttekkel,gyerekekkel,nézelődik. Nagyon szeret bogarászni a földön,kavicsozik,botozik,levelet,bogyót gyűjt. Gyümölccsel is megkínálom,a levegőn szívesebben eszi.
Szerintem kertes házban sem lehet unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!