Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ferjetek is ilyen figyelmetlen...

Ferjetek is ilyen figyelmetlen veletek?

Figyelt kérdés

Hajnalba jár dolgozni egy szobába vagyunk a fél éves fiúnkkal.

Felkel, villanyt kapcsol, szekrényből válogat, tolóajtósból jól becsapja stb...

Én addig főzzek kv-t neki persze. A fiunk fel kel ő elmegy rám marad persze a visszaaaltatas.

Legalább 3x kértem már szépen.

Ma már megkerdeztem tőle hogy lehet ekkora paraszt és figyelmetlen a fiúkra nézve?!

Mondta hogy ne hargudjak jobban fog figyelni mostmar.

Csak az a baj hogy elsőre is ezt mondta....

Mit tehetnek?

2022. jan. 25. 10:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
62%

5. Majd megnézem meddig alszik a baba külön szobába amikor egész éjjel visít és te 4. napja nem aludtál. Amíg nincs gyereked ne okoskodj, ha van pedig tudhatnád, hogy minden baba más, a legtöbb nem tud külön szobába aludni.

Kérdező. Én akkor most megvárnám a holnap reggelt. Ha megint ez a probléma áll fenn holnap este szépen húznék ágyat neki a nappaliba és megmondanám, hogy akkor innentől ő itt alszik, amíg nem tud úgy viselkedni mint egy felnőtt ember. Az én férjem 5kor kel de szerintem ha kétszer felébredtem rá sokat mondok.

2022. jan. 25. 10:57
 12/42 anonim ***** válasza:
40%

Az én férjem is ilyen. Nem ilyen durván, de egyszerűen nem veszi észre, hogy zajt csap. Én tudatosan lépek a nem nyikorgó parketta részekre, kb levegőt se veszek ha előbb kell kelnem, de ő más. De az édesanyja is ilyen. Simán alvás időben pakolja el a tiszta edényeket úgy, hogy pár méterre, ajtó nélküli nappaliban alszik az unoka.

Szerintem ez annyira egy beléjük ivódott dolog, hogy észre sem veszik. Így pedig nehéz levetkőzni.. Ki kell bírni sajnos, amíg nem kerül gyerekszobába a gyerek. Nálunk már átkerült, de ugye nálunk nincs légzési probléma. :(

2022. jan. 25. 10:57
 13/42 A kérdező kommentje:
11es nincs nappalink. Mi alszunk az egyik szobába másik 2 fiunk a másik szobába. És ennyi :D
2022. jan. 25. 11:01
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzőekkel: este kell előkészülni. Én úgy szoktam, hogy minden ruha ki volt készítve egy székre, és az előszobában kapcsoltam villanyt, a szobaajtót kinyitottam. Ennyi fény elég volt arra, hogy megtaláljam a ruhákat és felöltözzek, de a szoba nagy része sötétben maradt. A táskám kint volt az előszobában, a konyhában értelemszerűen megcsináltam magamnak, ami kellett.

Kérdező, én egyvalamit nem értek!

Amikor még nem volt gyereketek, mindig hasonló időben keltetek? Tudniillik én akkor szoktam meg mindezt, amikor még csak kettesben voltunk a feleségemmel. Vagyis nemhogy a fél éves kisbabámra, de a felnőtt feleségemre is vagyok annyira tekintettel, hogy igyekszem úgy készülődni reggel, hogy ha még nem kell felkelnie, akkor ne ébresszem föl. És ezt igazából otthonról hoztam, mert gyerekkoromban meg a testvéremmel voltam egy szobában, és rá is ugyanígy tekintettel voltam (meg persze ő is énrám).

Nekem nagyon fura, hogy ezek a problémák csak a gyereketek születése után jönnek elő.

2022. jan. 25. 11:04
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk férjem reggel 7 fele megy dolgozni. Még akkor is csendben szedelőzködik, mert mi még éjjel sokat fenn vagyunk, legalabb akkor had aludjunk, ha tudunk.

Nalunk 2 szoba van,egyikből nyílik a másik, amit nappalinak használunk.

A szobaban alszunk mi, illetve a fiunk saját ágyban. A nappaliban a kicsi, de ha kel, van egy ágy ott alszok tovább vele.

Férj képes csendben az előszobában felöltözni, és úgy elmenni, hogy van hogy észre sem veszem.

Nálunk anyám volt ilyen, mig otthon laktam

Vasárnap is reggel 6kor arra keltünk, ő húst kloffol, mert nem lesz kész az ebéd 🤦‍♀️

2022. jan. 25. 11:08
 16/42 anonim ***** válasza:
96%

Nem. A férjem 4kor kel (3 hetente hétfőn fél 3kor) Sosem hallottam még őt h készülődne.

Este kiteszi a ruháját a fürdőbe, ott készülődik, majd elindul. A kávét este lefőzzük így reggel csak melegíti magának.

Majd biztos felkelnék neki kávét főzni.....

6 éve nem aludtunk át egy éjszskát se...

Meg nem pisilteted reggel?

Ne viccelj már!

2022. jan. 25. 11:09
 17/42 anonim ***** válasza:
23%

De ez milyen hülye gyerekes hozzáállás hogy ha ő nem teszi ki a ruhát, akkor te se.

Ha ez segítene a problémán, miért ne lehetne? Kettő perc.

Csak mert nem vagy az anyja.

Képzeld, az én férjem “szép ruhában” jár dolgozni, minden este én rakom ki neki.

Sőt, ruhát venni is együtt járunk. Egy nő ehhez legtöbbször jobban ért. Abszolút nem érzem anyáskodásnak.

2022. jan. 25. 11:12
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy ilyen! A kávén kiakadtam, nem tud magának megcsinálni egy kávét?! Nem gondoltam volna, hogy az enyém az álomférj, de olyan csöndben veszi ki a ruháját, hogy nem kelünk fel rá és a telefonjával be tud világítani a szekrénybe, eddig azt hittem ez alap.
2022. jan. 25. 11:16
 19/42 anonim ***** válasza:
74%
Uff, öten egy kétszobás lakásban, az azért durva...
2022. jan. 25. 11:20
 20/42 anonim ***** válasza:
94%
Nem, az en ferjem nem igy keszul. Este gondosan bepalolja maganak a kajat, ebedet is, mert nincs menzajuk, mindent kikeszit, a ruhakat is. Reggel felkel, megfozi a kavejat, amit elvisz a kocsiban, mivel hosszu az ut. Feloltozik, fogatmos, ilyenek es indul is. Nem hangoskodik, neha felebredek, neha nem, pedig a furdo kozvetlen a haloszoba mellett van. A ferjed nagyon tapintatlan...
2022. jan. 25. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!