Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ferjetek is ilyen figyelmetlen...

Ferjetek is ilyen figyelmetlen veletek?

Figyelt kérdés

Hajnalba jár dolgozni egy szobába vagyunk a fél éves fiúnkkal.

Felkel, villanyt kapcsol, szekrényből válogat, tolóajtósból jól becsapja stb...

Én addig főzzek kv-t neki persze. A fiunk fel kel ő elmegy rám marad persze a visszaaaltatas.

Legalább 3x kértem már szépen.

Ma már megkerdeztem tőle hogy lehet ekkora paraszt és figyelmetlen a fiúkra nézve?!

Mondta hogy ne hargudjak jobban fog figyelni mostmar.

Csak az a baj hogy elsőre is ezt mondta....

Mit tehetnek?

2022. jan. 25. 10:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
76%

Három gyerek egy kétszobás lyukba... Az igen.

Egyébként a 3 gyerek még csak hagyján, de 3 gyerek egy tapintatlan bunkónak. Mert ez ennyi. Vagy érdekli, hogy tekintettel legyen a másikra vagy nem. Nincs olyan, hogy megszokásból verem föl az egész családot. Ő egyszerűen nincs tekintettel rátok.

2022. jan. 25. 11:44
 22/42 anonim ***** válasza:
91%
17. Ha az a hülye, gyerekes hozzáállás, hogy a nő nem készíti ki a férfi gönceit, akkor milyen szót használsz arra a felnőtt emberre, aki arra nem képes, hogy kiválasszon egy szájbatekert pólót a szekrényből, ahova gondolom asszonyka rakosgatta be?
2022. jan. 25. 12:14
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tény, hogy valamivel hangosabban készülődik, mint én, de megvan benne az igyekezet. Az első pár ilyen alkalom után kapcsolt, előre kikészítette a ruhát, kivitte a táskáját, csendben pakolt össze a konyhában. Én így is felébredek, mert éberalvó vagyok, de a gyerek kevesebbszer.
2022. jan. 25. 12:19
 24/42 A kérdező kommentje:
Akkor csak sz@rik ránk :(
2022. jan. 25. 12:31
 25/42 anonim ***** válasza:
65%

Kaptál csomó ötletet, de neked egyik sem tetszett. Így viseld el.

Nem hiszem el, ha megkérnéd nem venné elő este a másnapi ruháját.

Ha pedig mégse akkor már bocs, de ritka nagy b.nko

2022. jan. 25. 12:32
 26/42 anonim ***** válasza:
36%

Ez az alvási apnoe csak kifogás..

Ha megfullad, megfullad a veled lévő szobában is. És akkor míg meg nem házasodik és figyel rá az asszonya veletek fog aludni? Ja bocs , csak veled, mert ha ilyen a férjed, baromi hamar be fogja adni az unalmast

2022. jan. 25. 12:34
 27/42 anonim ***** válasza:
90%
Az alvási apnoe sem volna gond, ha lenne +1 szobátok, ahol külön tudsz aludni a babával... Értem én, hogy szép meg jó a nagy család, de ennyi négyzetméteren záros határidőn belül egymás agyára fogtok menni.
2022. jan. 25. 12:38
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is korán megy.

Elözö este kikésziti a ruháját a nappaliba,mindent amire szüksége lesz. Van hogy este megfözi már a kávét,reggel csak melegiti,de ha reggel fözi,se veszem észre,olyan csendben csinálja.

Ha meg épp fent vagyok,mikor megy, mindig mondja hogy aludjak tovább ad egy puszit s már itt sincs.

2022. jan. 25. 12:55
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
A te férjed egy érzéketlen, figyelmetlen, önzö ember!
2022. jan. 25. 12:57
 30/42 anonim ***** válasza:
63%
Nem, nem vagyunk parasztok. Csak te mindent a problémákra hárítasz. Nem a megoldást keresed, hanem a kifogást, kicsit kéne tréningezni magadon, mert te leszel a következő anyuka aki kiirja, hogy megcsalta a párja ,mit tegyen.
2022. jan. 25. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!