Ferjetek is ilyen figyelmetlen veletek?
Hajnalba jár dolgozni egy szobába vagyunk a fél éves fiúnkkal.
Felkel, villanyt kapcsol, szekrényből válogat, tolóajtósból jól becsapja stb...
Én addig főzzek kv-t neki persze. A fiunk fel kel ő elmegy rám marad persze a visszaaaltatas.
Legalább 3x kértem már szépen.
Ma már megkerdeztem tőle hogy lehet ekkora paraszt és figyelmetlen a fiúkra nézve?!
Mondta hogy ne hargudjak jobban fog figyelni mostmar.
Csak az a baj hogy elsőre is ezt mondta....
Mit tehetnek?
Három gyerek egy kétszobás lyukba... Az igen.
Egyébként a 3 gyerek még csak hagyján, de 3 gyerek egy tapintatlan bunkónak. Mert ez ennyi. Vagy érdekli, hogy tekintettel legyen a másikra vagy nem. Nincs olyan, hogy megszokásból verem föl az egész családot. Ő egyszerűen nincs tekintettel rátok.
Kaptál csomó ötletet, de neked egyik sem tetszett. Így viseld el.
Nem hiszem el, ha megkérnéd nem venné elő este a másnapi ruháját.
Ha pedig mégse akkor már bocs, de ritka nagy b.nko
Ez az alvási apnoe csak kifogás..
Ha megfullad, megfullad a veled lévő szobában is. És akkor míg meg nem házasodik és figyel rá az asszonya veletek fog aludni? Ja bocs , csak veled, mert ha ilyen a férjed, baromi hamar be fogja adni az unalmast
Az én férjem is korán megy.
Elözö este kikésziti a ruháját a nappaliba,mindent amire szüksége lesz. Van hogy este megfözi már a kávét,reggel csak melegiti,de ha reggel fözi,se veszem észre,olyan csendben csinálja.
Ha meg épp fent vagyok,mikor megy, mindig mondja hogy aludjak tovább ad egy puszit s már itt sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!