Mi lehet a gond?
15hós fiam.
Nagyon eleven.minden érdekli.mindent megfog bekap stb.
DE nagyon azt veszem észre hogy levan maradva a többiektől.
Egyáltalán nem mutogat semmire és senkire.nem hoz oda megmutatni tárgyakat vagy esetleg ha kérem hozza oda nekem nem teszi. Sosem figyel rám.hiába próbálkozom a tárgyak elveszik a figyelmét. Van mikor pl kérem dobjon bele valamit a kukába megteszi. De máskor nem.már magam sem tudom mi az amit biztosan tud vagy mi az amit éppen csak azért csinált mert ahoz volt kedve.nem beszél még semmit. Vinni fogom orvoshoz de szabin van nem tudtam még időpontot kérni. Sokan ijesztegetnek az autizmussal. Szerintetek?
Jaj...
Miért pont autizmus? Már megint...
Semmi gond nincs. Ne hasonlítgasd. Ebben a korban annyira más szinten vannak, más tudnak ilyenkor már a fiúk és mást a lányok. Pl. az én fiamon úgy vettem észre, hogy 12-18 hónap között nem volt kiugró a fejlődésében, aztán most már gimnazista, kitűnő tanuló és sportoló. Légy vele türelmes, nem kell ez az állandó teljesítményfüggés.
Az egészségügyi kiskönyv hátulján megtalálható, mit tud a gyerek korszakonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!