Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem figyel rám?

Miért nem figyel rám?

Figyelt kérdés
3,5 hónapos a kisfiam. Eddig ahányszor meglátott, meghallotta a hangomat egyből figyelt, én voltam neki a minden. Egész nap el kacarászott velem. Pár napja hiába szólok hozzá, beszélek neki, rám pillanat és elkezd máshová nézni, egyszerűen mintha a falnak beszélnék. Hallása, látása biztosan jó mert a páromra is azonnal figyel,kacag, mosolyog meg anyósomra is. Csak velem csinálja ezt. Mitől lehet ez?

2021. febr. 28. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos most az újdonságok tartják meg a figyelmét, te meg mindig ott vagy vele:) apa, mama nem,igy ők érdekesebbek :D
2021. febr. 28. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak olyanja van... :)
2021. febr. 28. 11:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmire gondoltam én is :) vagy is próbálom magam nyugtatni,mert nagyon zokon esik hogy ennyire figyelmén kívül hagy

Köszönöm hogy írtál :)

2021. febr. 28. 11:49
 4/14 A kérdező kommentje:
2es hát remélem hamar átesünk rajta mert nagyon rossz, hogy én mindent megteszek és semmi. Aztán átjön anyós vagy hazajön apa és amint hozzá szólnak már vigyorog is.
2021. febr. 28. 11:53
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Menj vissza dolgozni és akkor majd ugyanannyit lát mint az apját és nem leszel annyira unalmas hogy 24-be ugrálsz
2021. febr. 28. 12:12
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Addig meg amíg nem lesz kicsit nagyobb menj el edzeni kormoshoz szolizni és akkor addig más van vele utána majd hátha jobban erdekled
2021. febr. 28. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Ebben a korban az enyém is letojta a fejemet, hiába dalolásztam, elfordult. Egész nap vele vagy, az újdonság érdekli.

Ne aggódj, változni fog, lesz anyás időszaka újra, akkor majd a többiek szomorkodnak, hogy csak veled akar lenni.

Nálunk is így volt.

2021. febr. 28. 15:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ma délután kicsit már jobb volt, figyelt rám és kacagott. Remélem így marad, szép estét nektek!
2021. febr. 28. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez beteges
2021. febr. 28. 20:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem hogy minden egyes kérdéshez miért kell valakinek oda írni ha nem tud válaszolni vagy nem ért vele egyet! Tovább lehet szépen lapozni! Az a beteges amit te csinálsz, ha nem tudsz normálisan hozzá szólni akkor mit kell irogatni. Mondjuk semmi közöd hozzá de elmondom, hogy mikor itthon vagy vele egyedül és nem tudod lekötni a figyelmét, hogy kicsit beszélsz hozzá az nagyon rossz. Ezért örültem, hogy délután már figyelt rám, mert úgy sokkal jobb volt
2021. márc. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!