Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas babajaval is elofordul...

Mas babajaval is elofordul neha hogy nem figyel ra ha szolnak neki?

Figyelt kérdés

Kislanyom 8,5 honapis es jatek kozben neha annyira belefelejtkezik h hiaba szolitom a neven nem nez ram. Nem tudok kizokkenteni. De maskor meg igen. Anyosom azzal nyaggat emiatt h autista

Amugy kicsit mar unom h mindenki autistazik manapsag, itt is kb minden nap van egy ilyen jellegu kerdes... nem hittem h ram is ram lehet ijjeszteni ezzel a hulye autistazssal de megis:(

2020. márc. 23. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Elmondanám neked, hogy nagyon sokan kicsit autisták vagyunk. Persze van széles spektrum amin mozgunk.

Ennél többet nem tudok sajnos hozzászólni.

2020. márc. 23. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Autista a nagyanyja térdkalácsa!

Gyerek pontosabban baba még! Ha jól emlékszem ennyi idősen az én lányom egyáltalán nem figyelt még ha szóltam neki. Inkább olyan 10 hónapos kora körül kezdett figyelni. 1,5 évesen is ha belefeledkezik a játékba, egyáltalán nem figyel.

De énis nagyon bírom hogy mostanában minden 2.gyerekről azt hiszik autista..

2020. márc. 23. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Óh és ez csak rosszabb lesz. Mert eljön az idő mikor csak azért is úgy csinál mintha tök süket lenne.
2020. márc. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!