Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos babám nem akar...

Rizsaa kérdése:

Két hónapos babám nem akar aludni. Az ideg szét ba minden este úgy telik h sír sír sír. ?

Figyelt kérdés
Próbáltam kialakítani egy rutint. Nappal sokat alszik igaz de 7 kor fürdik. Kajci. És ki nyílik a szeme. Nem alszik csak 11 után. Teljesen ki vagyok merulve. De ő is mert sír órákon keresztül annyira álmos , fáradt látom rajta . Mit csináljak ? Volt más is igy ?

2022. jan. 4. 21:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megpróbálom :)
2022. jan. 4. 22:51
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Ha este zendít rá akkor kólikás, espumisan csepp vagy Gaia csepp segít.plusz laktózmentes dolgok evese szoptatás esetén.
2022. jan. 4. 23:11
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Enyém este 11-től hajnali háromig fent van, régen sírt de kiderült kólikás így evés előtt 2 csepp espumisant kap és napi 5 csepp biogaia-t. Nem eszem, iszom laktózos dolgokat azóta nem sír csak gügyög és néha hamarabb elalszik.
2022. jan. 4. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Ja és nekem mostanában az vált be hogy beteszem az elektromos ringatójába és lejátszom azt a dalt amire aludni szokott. Egyből bealszik a ritmikus ringástól és a zenétől
2022. jan. 4. 23:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

(Az anya laktózfogyasztásának nincs köze az anyatej laktóztartalmához, esetleg a tehéntejfehérjére gondolt az előző? A csökkentés issegíthet.)

Nálunk csak egy-két ilyen este van néha. A banán az segít, ha karba veszem és sétálunk. Kendővel is lehet. Ha már én is túl fáradt vagyok, akkor hanyatt fekszem az ágyon, nagypárnával, hogy lejtsen a mellkasom, és úgy magamra fektetem a babát (kibontott szoptatós hálóingben, hogy sok legyen a bőrkontaktus). Egy darabig sír így is, de ha elfárad, leteszi a fejét és könn

2022. jan. 4. 23:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
...yen elalszik. Aztán én is a baba alatt, de csak ottfeküdni is pihentető.
2022. jan. 4. 23:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Az első kisfiam volt ilyen, nem szerette az esti fürdetést, teljesen bepörgött tőle és ahogy nálatok is, képest volt 11ig sírni. Próbáld ki, hogy 1-2 napig korábban fürdeted, mi 8 helyett 3-4 között fürdettük legkésőbb, így helyre jött a dolog. Kb 6-7 hónapos koráig így ment, utána fokozatosan toltam ki a fürdési időt.
2022. jan. 5. 04:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy voltunk, mint a 3-as válaszoló. A fiam az első 4 hónapban kizárólag mellkason, függőleges testhelyzetben volt képes valamennyit aludni, az ébren töltött óráit pedig üvöltéssel töltötte. Lényegében belegyógyultam a fotelbe...😅 és annyra megszoktam a ringatást, hogy most 3 évvel később is ringatózom ha egyhelyben kell állni 🤣 rémes időszak volt, de elmúlt.

Az enyém babakocsiban sem aludt de ha magamra kötöttem akkor tudtunk sétálni. Bár 20 perces ülve alvások mellett nehezemre esett kimenni az utcára sétálni de azért csak kimentem, ha nem is minden nap...

2022. jan. 5. 05:33
 19/28 A kérdező kommentje:

Na igen kedves utolsó teljesen megértelek .. pont nekem is ennyi erőm van ki menni sétálni ..

de ! Muszáj tényleg ra venni magam mert tudom h a gyerekek jót alszanak a levegőn .

Hasfájást reggel kap biogaia. Evesek előtt infacol. De hiába ugyanúgy csavarja neki. Sőt néha a pukinal is erőlködik. Hallom a hangján ahogy nyomja.

A furdetest is megpróbálom át szervezni , hátha.

Igen este nekem is a mellkasomon aludt el.. de olyan nagy franc … le teszem és megérzi. !! Van hogy fel kel sajna akkor minden elölről Ha szerencsém van vissza tudom simogatni.

2022. jan. 5. 08:34
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Azért nem ártana kivinni levegőzni.
2022. jan. 5. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!