Két hónapos babám nem akar aludni. Az ideg szét ba minden este úgy telik h sír sír sír. ?
Hat igen. Az én fiam eleinte úgy aludt, hogy este 6-kor fel 8-ig aztan evett és utána csak éjfélkor feküdt le konkrétan aludni. De akkor 4-ig aztan reggel 7-ig evett és reggel 9-ig, mikor teljesen felkelt. Majd először a 4 órás kést hagyta el. Aztan a 7 orasat. Végül az lett, hogy 10-11 körül alszik és 9-kor kel.
Most két éves de ezt az este 6-os alvást meg mindig eljatsza néha.
Fu nem irigyellek benneteket se..
Egyes hasfajos de akkor máshogy sír azt meg ismerem ..
ő úgy alszik (ha alszik xd ) h 11 tol kettőig. Utána négykor kel. Ötkor. Hatkor hétkor. Utána Kb óránként már
Akkor próbáld meg a napközbeni sétát. Nekem ezzel nem volt gondom, mert a kislányommal napi 2x kutyát sétáltatunk. Illetve ő inkább alszik jó nagyokat. És jó alvó is.
De egy rokonom ugyanúgy szenvedett az éjszakával, senki nem tudott este aludni a picikétől. Aztán mi elvittük magunkkal mindig sétálni a picit is, akkor nagyon jókat aludt ő is a levegőn, és anyukája is tudott addig pihenni (már nagyon kivolt szegény). És 3-4 ilyen nap után rendeződött az alvás. Amikor hazamentek ünnepek után, akkor megint nem vitték ki és megint borult minden.
Szerintem egy próbát megér. Ha esetleg a férjed hadra fogható, akkor vigye el ő. Addig te is pihenhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!