Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éreztetek mikor szülés...

Mit éreztetek mikor szülés után elsőnek megláttátok , megfogtátok a babátokat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megkönnyebbülést, hogy végre kint van
2021. dec. 7. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Mivel mindkét terhességnél problémásak és stresszesek voltak az utolsó hetek, sok komplikációval, hirtelen csak arra tudtam gondolni, hogy "végreeee kint van és nincs baja". A következő gondolatom pedig az volt (szintén mindkettőnél), hogy úristen basszus, nagyon pici. 2200 és 2670 grammal születtek méhen belüli retardáció miatt. Az elsőnél frászt kaptam, hogy mi a baj, amiért csak ekkora, fogalmunk sem volt róla, hogy lemaradt. A másodiknál tudtam, csak abban reménykedtem, hogy a 2,5 kg meglesz, megkönnyebbültem, hogy ilyen "nagy" lett :D
2021. dec. 7. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
akkoriban meg csak feloltoztetve mutattak meg. azt ereztem hogy tul vagyok rajta es vegre alhatok. semmi meghatottsagot vagy ilyet nem ereztem.
2021. dec. 11. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!