Adnád gyermekednek a Lea nevet?Mi jut róla eszedbe?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 08:08
11/31 anonim válasza:
Szép név, nekem tetszik, de én nem szeretem ezeket a bibliai neveket. Ateista családban nőttem föl, távol áll tőlem, és nekem pl ez volt az első, ami eszembe jutott erről.
12/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Amúgy is azok a nevek tetszenek amiket nem nagyon lehet becézni!
13/31 anonim válasza:
Túl rövid. Inkább hosszabbat, amit lehet így becézni.
14/31 anonim válasza:
szerintem csúnya, de ha nektek ez tetszik, add ezt ne érdekeljen más véleménye. Nem vállalhatatlan csak én a hagyományos neveket szeretem, nekem ennek van egy komolytalan mellékzöngéje.
15/31 anonim válasza:
Én nem szeretem a rövid becenevekből önállósult neveket.
Nekem a Lia becézés tetszett, ezért olyan nevet választottunk, smit lehet Liának becézni. És vicces, mert végül nem is becézzük, a teljes nevén szólítjuk.
16/31 anonim válasza:
Nem tetszenek ezek a most divatos rövid L betűs nevek, Lea, Lia, Leó, Lili, Lana, Lara... Egyszerűen csömöröm van tőlük. A Leának a hangzása sem tetszik, nekem is olyasmi jut eszembe, hogy Le a (pl. diktatúrával)!
De amúgy vállalható név.
17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!2-es,a vez.név Firmánszky így Firmánszky Lea lenne a lányunk.
2021. nov. 27. 22:44
18/31 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik. A Lea egyszerű, a vezetéknév kacifántos, jól kiegészítik egymást.
19/31 anonim válasza:
Az osztálytársam jut róla eszembe, szép név, hosszú vezetéknév mellé adnám.
20/31 anonim válasza:
Mondjuk, ehhez a vezetéknévhez pont illik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!