Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos a férjemtől, hogy...

Jogos a férjemtől, hogy amióta itthon vagyok a babánkkal ( már 1,5 évs mondjuk), leteremt, leszól, hogy nem vettem-veszem észre magamtól, hogy már nincs tiszta zoknija, alsónadrágja és tán mosnom kéne neki?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 08:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
99%
Ne haragudj, de ez nem férfi, hanem egy kisfiú. Gyeden lévő feleséggel izmozni, hogy bebeee, nekem több pénzem van, mosogassál csak... fúj. A szekrénybe gyűjtött alsóneműt meg nem is értem, milyen büdös lehet már ott?? Amúgy nálunk a férjem szólni szokott, hogy most milyet szeretne, hogy mossunk, mije van fogytán. Vagy simán berak egy olyan mosást. Én is gyeden vagyok, de az én férjem nem egy óvodás kisfiú, hogy velem fölenyeskedjen, hogy neki bezzeg van fizetése.
2021. nov. 24. 10:05
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor elgondolkodok, hogy ez most trollkodás? Hogy mehetsz hozzá valakihez, szülsz gyereket, ha még csak kommunikálni sem tudtok?

Megmondod neki, hogy ne a szekrény aljában gyűjtse a szennyest, hanem a szennyestartóban, ha azt szeretné, hogy ki legyen mosva. Nem kell, hogy ott büdösödjön a tiszta ruha mellett. Az anyagi osztogatás is röhej, az, hogy neveled a gyerekét megfizethetetlen, ha takarítónőt, szakácsnőt kellene fiztnie több százezer Ft.

2021. nov. 24. 10:13
 23/51 anonim ***** válasza:
96%
Mi van kérdező, a férjed idejött kinyilvánítani a véleményét? (23as trágár válasz, amit hamarosqn törölnek).😀
2021. nov. 24. 10:20
 24/51 anonim ***** válasza:
97%

Haha privát üzenet:

"fafva33

Te

Tiltás

2021. november 24. 10:30

Előzmény:A kérdésre írt válaszod: Jogos a férjemtől, hogy amióta itthon vagyok a babánkkal ( már 1,5 évs mondjuk), leteremt, leszól, hogy nem vettem-veszem észre magamtól, hogy már nincs tiszta zoknija, alsónadrágja és tán mosnom kéne neki?

"Mi van kérdező, a férjed idejött kinyilvánítani a véleményét? (23as trágár válasz, amit hamarosqn törölnek).😀"

Az üzenet:Te mit irkálsz hamis névről a felesegennek te KU.RVA"??????"

2021. nov. 24. 10:34
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Én is kaptam tőle: "Osszeszarom a csecsemőd és annak is lesz tiszta ruhaja de ra is hugyozok"

Teljesen beteg.

2021. nov. 24. 10:37
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

1. legyen még egy kisebb szennyes kosár a fürdőben a “bugyikáinak”, és cipelje ki azt a napi egy pár zoknit, meg egy gatyát

2. nem tetszik a mosogatás? Meg is csinálhatja meló után, akkor legalább olyan úgy lesz mosogatva, ahogy az anyuci csinálta 🤣

3. Kevesebb a gyeded, mint a fizu? Maradjon ő otthon, te meg menj dolgozni! (Ezt nem gondoltam komolyan, de fel lehet neki hozni. Kb 2 nap után kipurcanna)

Amúgy a férjed egy érzéketlen tapló. Csak akkor fogadná el, hogy nem egyszerű otthon, ha egyszer egy napra/fél napra rá lenne hagyva a pici.

2021. nov. 24. 10:37
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk amikor osszejottunk a férjemmel közölte kedvesen, hogy anyukája nem így hajtogatja a ruhát. Én meg nemes egyszerűséggel odaraktan a ruhákat, hogy semmi gond akkor hajtogassa ő, hirtelen már nem volt fontos, hogy pont úgy hajtogassak ahogy anyuci 😅
2021. nov. 24. 11:06
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
27-es nagyon jót mond! Ott a pont. És többnyire beválik.
2021. nov. 24. 11:17
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

26-os

"Csak akkor fogadná el, hogy nem egyszerű otthon, ha egyszer egy napra/fél napra rá lenne hagyva a pici."

Kétlem. Szerintem a 2. percben már röppenne is át a drága mama megmenteni a kisfiát a saját gyerekétől 😂

2021. nov. 24. 11:19
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Az én férjem képes saját magára és a ruháira figyelni, és ő is ugyanúgy be- és kipakolja a mosást, elrakja a tiszta ruháit stb. Jól is néznénk ki, ha RAJTAM kérné számon, hogy az Ő ruhái milyen állapotban vannak/nincsenek...
2021. nov. 24. 11:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!