1 éves oltás után akinek belázasodott a babája, meddig tartott?

Nálunk csak a harmadik Bexsero után volt láz (már aznap este), de szerintem csak az elején volt igazán magas.
Mikor kapta az oltást, biztos amiatt van?
(A bárányhimlő elleni oltás mellékhatásai pl. 7-10 napnál hamarabb nem szoktak jelentkezni.)

Ha 3 napja kapta az oltast, akkor ez nem ettol van.
Mert 7-10 nap ebben az esetben az oltasi reakcio.
Benyelt akkor valamit.

2!
Azt nem írtad, hogy mikor kapta, csak hogy 3 napja lázas, és hogy kétfajta oltást kapott, azért kérdeztem.
Ebben az esetben én is arra gyanakodnék, hogy valami más baj lehet, mondjuk háromnapos láz.
A szúrás helye érzékeny, piros esetleg? Az én kisfiam a lábára alig bírt állni délutánra, nálunk így egyértelmű volt, hogy az oltás a ludas.

Én a helyedben lehet felhívnám a gyerekorvost, hogy szerinte mi lehet ez, hátha ránéz, esetleg elmondja hogy mire figyelj, hogy vágjatok neki a hétvégének (mikor menj ügyeletre...).
Remélhetőleg ma már jobban lesz (ha háromnapos láz lenne, akkor már kezdődnie kellene a kiütéseknek...)
Jobbulást kívánok a picinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!