Remegett a baba feje?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már nagyon nyűgös volt a 3 hónapos babám, de a fürdetést még gyorsan beiktattuk. Öltöztetéskor rettentően elkezdett már sírni, szinte vörös volt annyira ordított. Amikor felvettem, hogy megnyugtassam, azt láttam, hogy párszor olyan idegrángás szerűen megrándult a feje. De ahogy teljesen megnyugodott utána már nem láttam hogy csinálná.
Tegnap kapott oltást, és most picit nyűgösebb a szokásosnál.
Előfordult már ilyen mással is?
jan. 30. 19:35
1/5 anonim 

válasza:

Nyilván kiordította magát, nehezen nyugodott le azért rángatózott.
2/5 anonim 

válasza:

Ő meg nagyon kicsi..én is kivagyok, ha fáradt vagyok. Szerintem nyugi, eleve ebben a korban minden inger új nekik, és rengeteg van belőlük, és meg majd csak most jönnek az igazi változások, mozgásfejlődés, fogak stb. Nem lesz semmi baj, ha kipiheni magát.
3/5 anonim 

válasza:

Normális, éretlen az idegrendszere, kicsi nagyon.
4/5 anonim 

válasza:

Hú, rengetegszer, még most is. Eleinte én is paráztam, ma már csak simán idegesít, hogy belelovallja magát az ordításba (ami, nem hiszti, de az.)
Ja, azért nem parázom, mert agyon nyagattam vele a védőnőt, gyerekorvost, meg minden más orvost és mindig megnyugtattak.
5/5 anonim 

válasza:

Az oltás idegkárosodást is okozhat. Kár volt beadatni. Tudom kötelező, de rengetegen megtagadják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!