Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Remegett a baba feje?

Remegett a baba feje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nagyon nyűgös volt a 3 hónapos babám, de a fürdetést még gyorsan beiktattuk. Öltöztetéskor rettentően elkezdett már sírni, szinte vörös volt annyira ordított. Amikor felvettem, hogy megnyugtassam, azt láttam, hogy párszor olyan idegrángás szerűen megrándult a feje. De ahogy teljesen megnyugodott utána már nem láttam hogy csinálná.

Tegnap kapott oltást, és most picit nyűgösebb a szokásosnál.

Előfordult már ilyen mással is?

jan. 30. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kiordította magát, nehezen nyugodott le azért rángatózott.
jan. 30. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő meg nagyon kicsi..én is kivagyok, ha fáradt vagyok. Szerintem nyugi, eleve ebben a korban minden inger új nekik, és rengeteg van belőlük, és meg majd csak most jönnek az igazi változások, mozgásfejlődés, fogak stb. Nem lesz semmi baj, ha kipiheni magát.
jan. 30. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális, éretlen az idegrendszere, kicsi nagyon.
jan. 30. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Hú, rengetegszer, még most is. Eleinte én is paráztam, ma már csak simán idegesít, hogy belelovallja magát az ordításba (ami, nem hiszti, de az.)

Ja, azért nem parázom, mert agyon nyagattam vele a védőnőt, gyerekorvost, meg minden más orvost és mindig megnyugtattak.

jan. 30. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Az oltás idegkárosodást is okozhat. Kár volt beadatni. Tudom kötelező, de rengetegen megtagadják.
febr. 1. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!