Olyan szopis melltartót keresek ami tart is és pici szivacs is van benne. Sinsaynél láttam ilyet de nem tudom jó lesz e.
Iletve szülés utáni bugyi amibe benne van a betét is, amit egyszer használsz és eldobod. Ez mennyire tartja bent a cuccot? Legutóbb a betétes megoldás ás nagyon rossz volt.
Melltartó: Bonprix, szépek, kényelmesek és tök jó áron vannak.
Bugyiban nem tudok segíteni, nekem nem volt bajom a betéttel, mondjuk én moshatót használok, az sokkal kényelmesebb.
2021. okt. 28. 12:01
2/10 anonim válasza:
én ilyet használtam szülés után, a legjobb választás volt: [link]
2021. okt. 28. 12:06
3/10 anonim válasza:
Bonprix, lidl.
2021. okt. 28. 12:40
4/10 anonim válasza:
Bonprix, lidl melltartó szempontból, bár a lidlisben szivacs nincs, én mellbimbó betétet tettem be ha kellett, otthon meg mindegy volt.
Betét meg nekem is csak a bugyis, a betét semmit sem ért. Talán tena fix volt, dm-ben vettem.
2021. okt. 28. 12:43
5/10 anonim válasza:
Én a hellomami-ban vettem a szoptatós melltartóimat. Szokott lenni akció is, amúgy nem olcsó. De elégedett vagyok, mert egész jól tartja a F kosárméretű melleimet.
2021. okt. 28. 12:45
6/10 anonim válasza:
Lidl. Használtan is ki lehet fogni néha jókat.
2021. okt. 28. 15:20
7/10 anonim válasza:
Én h&m-ben vettem mindet, van többféle fazonú, nincs rájuk panaszom.
Szülés utánra pedig tena felnőtt pelenkát, nagyon bevált, éjszaka se szivárgott semmi.
2021. okt. 28. 21:13
8/10 anonim válasza:
Nekem is a hm-es vált be, van olyan modell, amiben van szivacs, 2 db-osban szokott lenni, jol nez ki, tart, és kényelmes is. De az első időkre amikor még nagyon be tud feszülni a mell, érdemes venni 1-2 teljesen puha szivacs nélküli darabot is, mert akkor kegyetlenül tud nyomni a legkisebb merevítő is.
2021. okt. 28. 21:42
9/10 anonim válasza:
Melltartóhoz nem tudok hozzászólni, sose kellett, de szoptatós egyebeket a H&M-től és a Babavártól rendeltem, bár ez utóbbit inkább ne tettem volna. Inkontinencia bugyi sajátmárkás kiadásban minden drogériában van, de a müllerben a legolcsóbb. Mindenben egyeznek a Tenával, szóval nem érdemes többet fizetni a márkanévért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!