Mennyire "furcsa" már a baba 1 hetes korában bébiszittert hívni?
Heti 3-4, a délutáni órákban.
Van olyan, aki elvállal ilyen pici babát? Nem fognak rám furcsán nézni? Ti hol kerestetek bébiszittert?
41!
Ha menne az értő olvasás, akkor sikerülne felfogni, hogy épp nem fontos vele menni, azért marad otthon. A frissen szült anyuka meg lehet hogy épp egy bírósági tárgyalásra megy és oda még véletlenül se lehet gyereket bevinni. De te, meg a hozzad hasonló minta anyák nyilván mindent jobban tudnak. Inkább hagyjuk, unintelligens emberekkel nincs értelme veszekedni. További jó szórakozást kívánok, pláne önmagad tömjénezéséhez. Téma részemről zárva, kérdés törölve
"Csak halkan kérdeztem meg, szerinted ha a semmire vállaltam anyagilag anno azt a gyereket, akkor konkrétan miből futotta bébiszitterre?"
Ha futotta bébiszitterre és annyira "nem a semmire" szültél nem kellett volna lepasszolni már egy hetesen a babát.Hiszen az a fizetésnyi pénz amit naponta a bébiszitternek adtál elég,hogy fenntartsd magatokat.
Ebből ígysem úgysem jössz ki jól.
Nem is konkrétan rád céloztam azzal amit írtam,rengetegen szülnek úgy,hogy se biztos párkapcsolat,se munkahely,se segítség ha bármi baj van..
Semmi értelme.Ezekkel a kicsikkel csesztek csak ki.Ha már egy fél/egy évet sem lehet otthon kibírni a saját gyerekeddel abszolút nincs értelme a világra hozni.Bébiszitter neveli,majd bölcsőde neveli,aztán az ovi neveli,végül a suli neveli és majd jól megsértődsz rajta ha a fejedhez vágja felnőttként,hogy sz*rtál rá mindig is.Mert dolgozni dolgoztál,de még csecsemő korában sem próbáltál/tudtál vele foglalkozni úgy ahogy kellene.Ezért van annyi lelkileg (!) sérült gyerek is az óvodákban,és iskolákban.
De végül is ti tudjátok.Nem az enyém lesz a következő aki a metró elé ugrik,mert nincs kivel megbeszélni a gondjait. :D
Ügyvédhez menni meg minden nap nem megy az ember.Heti 3-4 alkalommal sem.Előre megbeszélt időpontok vannak,de nem ilyen sűrűn.
A sport várhat,főleg frissen szült nőnek.SEMMI sem elég indok,ami nem életbevágó hogy valaki ilyet tegyen.
Ha megsértődsz ezen ha nem,SZERINTEM akkor is így van.
Nem vagyok én sem tökéletes nyílván,de nem is hiszem,hogy egy 6 hónap alatti csecsemőt napi szinten le kellene passzolni,ha nincs nyomós indok rá.
De sokat írtatok. Köszönöm a válaszokat!
Dolgoznom kéne, feketén takarítok 3 órát heti pár alkalommal, azt nem akarom abbahagyni.
Nincs is sok értelme,ha keresel is azzal a 3 órával egy 6000ft-ot (most mondtam egy jó esetet 2000ft/óra bérrel) akkor abból 3-4 ezer megy a bébiszitternek.
Kb a sz*rnak egy pofon az a megmaradt 2000-3000ft amiért bemész ennyi időre.
Azt a párezer forintot amit ezzel keresel mire akarod használni? Semmire se elég.
Ha anyatejes lesz, kelleni fog mellszívó mert te elmész dolgozni és hogy tudjon adni addig lefejt tejet a babysitter. Hetek alatt spórolnád össze az árát ezzel a fizuval, plusz fizeted a babysittert aki kb a felét 3/4-ét elvinné a keresetednek, kihagysz pillanatokat a gyerek életéből, pl első mosoly, mert te mások budiját suvickolod párszáz megmaradó forintért.
Ha ennyire kell a pénz, eskü küldök neked, de ennyire nem kellhet... akkor arra ott az önkormányzat segíteni. Ha meg nem kell a pénz, akkor miért kockáztatod a te gyerekágyas időszak alatti egészségedet, meg az időt a gyerekeddel?
Most olvasom ezt a kérdést.
A kérdező talán azt kérte, hogy kioktassátok? Nem. Tartsátok meg a véleményeteket magatoknak. Ha neki így jó, akkor így jó. Ennyi, foglalkozzatok a saját gyerekeitekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!