Mennyire "furcsa" már a baba 1 hetes korában bébiszittert hívni?
Heti 3-4, a délutáni órákban.
Van olyan, aki elvállal ilyen pici babát? Nem fognak rám furcsán nézni? Ti hol kerestetek bébiszittert?
Hát,de ha annyira fontos neked valami,hogy nem tudod és nem is akarod abbahagyni legalább ameddig a babád nagyobb nem lesz minek kellett még gyerek?
Miért nem tudtál várni,és kiélni magad minden mással ami halaszthatatlan még akkor is,ha a gyerekedről van szó?
Nem is értem..
Nyílván mindenkinek megmarad a hobbija,de hogy még előre egy hetet se akarj otthon lenni a csecsemőddel máris kell a bébiszitter. :D
Egyhetes babához bébiszittert hívnál heti 3-4 alkalommal több órára?
Találj ki valamit, bármilyen fontos legyen is az a hobbi. Szüneteltesd legalább a gyerek féléves koráig, váltsd ki valamilyen otthoni elfoglaltsággal. Vagy ha megoldható, járj egy héten egyszer, ne háromszor vagy négyszer.
Újszülötthöz amúgy sem hívnék bármilyen bébiszittert, maximum olyasvalakit, akinek a csecsemőgondozás a szakmája, és csak ha muszáj lennne.
Amikor 1 hetes lesz a babád, jó eséllyel járni se fogsz tudni normálisan, ömleni fog belőled lenn a vér, a melledből meg a tej. Nem fogsz te rohangálni sehova.
Itt a "furcsa nézés" lenne a legkisebb problémád.
Én 1 éves volt mikor először a tesómra hagytam esküvőre mentünk.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!