Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire "furcsa" már a baba...

Mennyire "furcsa" már a baba 1 hetes korában bébiszittert hívni?

Figyelt kérdés

Heti 3-4, a délutáni órákban.

Van olyan, aki elvállal ilyen pici babát? Nem fognak rám furcsán nézni? Ti hol kerestetek bébiszittert?

2021. okt. 18. 19:00
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
78%

Én inkább valami tanfolyamra gondolnék.

Esélytelen amúgy szülés után 1 héttel. Szerintem neked véletlen sikerült ez a baba, mint látszik fogalmad sincs mivel jár egy terhesség szülés babagondozás. Ha esetleg császár lesz, akkor azt meggondolod 1 hetes heggel, hogy felkelj-e az ágyból, nemhogy elmászkálni otthonról.

2021. okt. 19. 01:08
 32/52 anonim ***** válasza:
90%

Lehet pici babàval is menni, bàr az első hetek az egymasra hangolòdasròl, szoptatàs gyakorlàsàròl szòlnak. Pàr hetes gyereket nem hagynèk senki masra, ha tènyleg halaszthatatlan dolog lenne, akkor vinnèm magammal.

Mi màszkàltunk pici koràban is , 3 vagy 4 napos volt, mikor kòrhazba mentünn hallàsvizsgàlatra, 7 naposan anyakönyveztetni es boltba, 13 naposan fènykèpezni es piacra. De eszembe nem jutott volna masra bìzni, meg olyan helyekre mentünk, ahova a gyerek is kellett.

Làttam màr kàvèzòban, jàtszòhàzban 4-5 napos babàt, de szülővel együtt, nem lepasszolva.

2021. okt. 19. 01:17
 33/52 anonim ***** válasza:
4%
Nekem nem furcsa. Egyedülálló anya voltam, kénytelen voltam bébiszittert igenybevenni. Bizony, már az első héten is jött. Onnantól volt a lányom hozza szoktatva.
2021. okt. 19. 06:19
 34/52 Malacka1212 ***** válasza:
100%
Szia! Nekem kislányom 6 napos volt mikor anyósom vigyázott rá, mert mennem kellett varratszedésre. ( császáros voltam). Voltak terveim hogy ide oda megyek majd de az nem jött be xD. Sétálni viszont mindig mentem vele minimum 2 órát. Azóta is így van (13 hónapos) 😘😘
2021. okt. 19. 07:23
 35/52 anonim ***** válasza:
47%

Aki lepontozott, legyen kedves árulja már el nekem, hogy ugyan hogyan kellett volna az ügyeimet intézni egy újszülött mellett, egyedülállóként, nulla családdal, ha nem egy bébiszitter segítségét igénybe véve?

34.voltam.

2021. okt. 19. 15:42
 36/52 anonim ***** válasza:
81%
34 magadra kötöd/babakocsiba rakod, ès viszed magaddal.
2021. okt. 20. 01:16
 37/52 anonim ***** válasza:
67%

Igazából én nem pontoztam se fel,se le.

Csak egyszerűen elgondolkoztam egy pillanatra.És örülök,hogy nem a semmire szültem.

Értem én,valakit elhagy a párja terhesség alatt,de az mindig benne van a pakliban.Ezért kell úgy teherbe esni,és úgy bevállalni,hogy te állsz jól anyagilag is,segítség nélkül is tudj boldogulni.Sose értettem hogy lehet úgy gyerekvállalásra adni a fejed,hogy se aktív munkahelyed,se egy kevés félre tett pénzed,se segítség ha egyedül maradsz (a halál is elég ok arra,hogy egyedül maradj,nem mindenkit elhagynak :/),se semmi..a pláne az albérlet szokott lenni.

Kb úgy hozod a világra,hogy amint kibújt rohansz munkát keresni 0 tapasztalattal,talán aluliskolázottan,és a bébiszittert + magatokat próbálod nagy nehezen minimumokból fenntartani.

Minden tiszteletem az egyedül álló anyáké,de akkor is hülyeségnek tartom ezt.és nem igazán érzem jó tanácsnak mikor az ilyenek osztogatják,hogy add oda a gyereket 1 hetesen mert én is azt tettem..

Hát azért,mert te nem hagytál magadnak és szegény csecsemőnek sem más kiutat.Azért nem érdemes szülni,hogy te dolgozz addig őt meg neveli valaki helyetted.:/

De! Ez csak az én véleményem,nem is kell hogy valaki rossz néven vegye.

2021. okt. 20. 01:30
 38/52 anonim ***** válasza:

38!

Csak halkan kérdeztem meg, szerinted ha a semmire vállaltam anyagilag anno azt a gyereket, akkor konkrétan miből futotta bébiszitterre? Emellett kérlek idézd, pontosan hol írtam, hogy "add oda a gyereket 1 hetesen mert én is azt tettem.."

37!

Jaja, mert mindenhol elfér egy babakocsi, mert kva értelmes dolog mondjuk ügyvédhez egy újszülöttel menni, minden ügyintézés 10 perc, ergo sosem kell szoptatni vagy tisztába tenni a gyereket. Örülök, hogy neked így sikerült, hogy őszinte legyek, szerintem a gyereknek jobb otthon, biztonságban, mint mondjuk a bankban.

2021. okt. 20. 06:55
 39/52 anonim ***** válasza:
80%

Simàn lehet vinni a gyereket ügyet intezni. Megszoptatod, pelenkazod ugyanùgy, ahogy ottjon tennètek. Ha a babakocsi nem is, de a hordozòkendő az befèr mindenhova.

Mi vittük mindenhova magunkkal, 33-as vàlaszban leìrt helyek utàn 20 naposan egèsz napos ügyintezèsre, messze (reggel 5-kor induktunk, ès èjfèl utàn èrtünk haza), 34 naposan meg költöztünk, orszàghatàron àt. Meg lehet oldani, idővel egyre rutinosabb az ember.

2021. okt. 20. 08:45
 40/52 anonim ***** válasza:
67%

Ja, mert annyira fontos 1 hetes gyerekkel bankba meg ügyvédhez rohangálni... A legtöbb ilyen ügyintézés eltolható, vagy időpontra mész, szóval ahogy említették, magadra kötve (ha a babakocsi nem fér be) simán teljesíthető.

Amúgy én a 6 hetes kontrollra nélküle mentem, szóval nem voltam annyira összenőve vele, de azért álljon meg a menet, egy frissen szült anyukának is van jobb dolga, mint ügyintézésre járkálni.

2021. okt. 20. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!