Mennyire baj, ha nem támaszkodik alkarján? (3hónapos 1 hetes)
Sok minden mást csinál. Oldalára fordul, oldaláról pedig hasra. Fejét mindig is tartotta, születésétől kezdve.
Egyébként a fejét megemeli 45 fokban ahogy kell, és 1-2 hete már jól teszi a kezeit is. Viszont mellkasból emeli magát, nem a kezein támaszkodik.
Elhiszem, emiatt meg nem is szívesen teszi az ember hasra, hogy ne "szenvedjen", de hidd el, csak így fog tudni belejönni. Feküdj elé, próbáld meg szórakoztatni, elvonni a figyelmét. Én vettem neki egy ilyen vizes, felfújhatós játszószőnyeget,ez nagyon leköti a figyelmét, sokáig elbogarászik vele: [link]
Az elején viszont még nem is egyből a földre tettem, hanem a szoptatós párnára fektettem fel, úgy könnyebb neki, aztán ha úgy már megy neki, lehet nehezíteni a pályát.
Nekünk is van játszószőnyegünk, sok mintával az alján:
Amúgy ha a mellkasomon fekszik, ott érdekes módon kinyomja magát karból… (szopizás után, amikor már nem kell neki, és eltolja magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!