2 hónapos babám nagyrészt a bal alkarján támaszkodik, ez baj lehet?
Ha hasra fektettem szépen emeli a kis fejét és még is tartja egy ideig, viszont nagy részben a bal alkarján támaszkodik. Ez jelenthet valamit? Csináljak valami tornát neki hogy a jobb alkarjára is támaszkodjon? Vagy majd idővel alakult?
Természetesen ezt a dokinak is jelzem majd, csak oda még 3 hét múlva kell menni.
Még nagyon pici, hogy ilyenek miatt aggódj, semmit nem jelent még ez. Az én kislányom pl a fejét sem emelte 2 hónaposan, csak "repülőzött" és nyávogott hason.
Erősödni fog még, ráér, nem kell siettetni. Viszont a napi kis torna az jót tesz, és sok baba szereti is ha játékosan megvan "nyúzva" egy kicsit :)
Igen azt nem írtam oda, hogy egyébként a lábacskáit szoktam tornáztatni, mert hasfájós "volt" (már mérséklődött szerencsére, de még azért néha előjön).
Köszönöm a nyugtató választ! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!