Védőnő szerint nem Szabad széthúzni a szemérem ajkakat, ha oda kaki megy akkor kamillas vizet csurgassak rá de szerintem az nem viszi ki a koszt.
Ha nem húzom szét akkor nem fog összenőni a hüvely nyílás?
Segítsetek lányos anyukák, a nagyobbik fiú...
2020. júl. 17. 15:09
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy össze fog nőni, ettől függetlenül én mindig kitörlöm belőle a kakit, nem kell nagyon belenyúlni, de kaka nem maradhat ott mert begyullad neki, vagy húgyúti fertőzést is okozhat. Ez a kamillás víz szerintem baromság, nem is mondott senki ilyet. Ha nagyon összekakálja magát mosd le vízzel a csap alatt.
2020. júl. 17. 15:15
2/10 anonim válasza:
Szia! Arra kell vigyázni, hogy krémet oda közvetlenül ne kenj. Én minden reggeli mosdásnál vagy ha úgy volt kakinál is szét húztam neki és lemostam vattával. Vagy kamillás vízzel áztatod a vattát vagy én hipoallergén tüsfürdőt tettem a mosdó tálkás vizébe. Alaposan lemostam mindig mert a kislányok hamarabb össze tudnak szedni bármilyen húgyuti fertőzés.
2020. júl. 17. 15:16
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sejtettem hogy ez a kamillás víz dolog (is) urban legend, sajnos nem mindig vagyok kisegítve a védőnővel...
Bocsi, csak eszembe jutott a kerdesedrol ez aklasszikus :D
2020. júl. 17. 15:50
5/10 anonim válasza:
Ilyen butaságot mondott? :o Hogyne kellene már kitisztítani rendesen?? Jesszus...
2020. júl. 17. 15:51
6/10 anonim válasza:
A hámosító popsikrémtől nőhet össze (Sudocream, Neogranormon....), nem attól ha nem húzogatod.
Ha nagyon kakis mosd le csap alatt vagyd tedd be a kádba, pancsoljon, kiázik.
Egyébként húzogatás nélkül határozott mozdulattal ki lehet törölni 90 %-ban mindent akkor is ha tarkóig ment.
2020. júl. 17. 15:52
7/10 anonim válasza:
Természetesen senki nem "húzogatásra" gondolt, szerintem a Kérdező is a rendes kitisztításra célzott csak.
2020. júl. 17. 15:56
8/10 anonim válasza:
Szia
Én nem fogadtam meg a kamillás tanácsot popsitörlővel tisztítottam a nagyajkak széthúzásával. Egyik sem lett gombás sosem.. Egyetlen egynek volt csak pelenkakiütése 1x a popsiján-és mindegyik lány.
2020. júl. 17. 15:59
9/10 anonim válasza:
7, arra gondoltam, széthúzásra. Anélkül is ki lehet tisztítani egy kézzel. Azzal, amiben a törlót fogod.
2020. júl. 17. 16:05
10/10 anonim válasza:
akárhogy is csinálod, tisztítsd meg rendesen, különben felfázhat! (ha valaki nem tudná: a felfázás e.coli baktérium fertőzést jelet a húgycsőben) popsikrém a kisajkakra és középre ne kerüljön mert irritál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!